Şimdi Ara

LÜTFEN AMFİ ÖNERİSİ ÇOK İHTİYACIM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıdaki subwoofer için anfi almam gerek arkadaşlar bass için tatmin edici olsun ileride ilavede yapabilirim anfiye. Bilgisayara bağlayacağım. Bi müzik açtığımda ses kalitesi ve tok bassı ile tatmin etsin. İleride de ek subwoofer almayı düşünüyorum. bu arada aşağıdaki subwoofer nasıl arkadaşlar çok kötümü? Teşekkürler

SONY XS-GTX120L 30 CM 1000WAT SUBWOFER

Woofer boyutu 30cm
    Türü Muhafaza / Tek Ses Bobini
    Zirve Gücü (W) 1000W
    Nominal Giriş Gücü (W) 300W
    Etkin frekans aralığı 30Hz-1000Hz
    Duyarlılık 86 ± 2dB/W/m
    Diyafram Enjekte Polipropilen (PP)
    Mıknatıs Ferrit
    Kenar Kauçuk
    Inme Stabilizer Evet
    Ağırlığı (kg) yak. 5.3kg

• subwoofer'ı neden sony almak istiyorsun? sony subwoofer'da pek tercih edilen bi marka değil.

amfi olarakta d sınıfı amfi öneririm. kenwood olabilir.

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/oto-kenwood-kac-8105d-class-d-mono-anfi-1000w-63378732

tek bobin 300 rms lik subwoofer'ı çok rahat kaldırır fakat 2. yi bağlarsan aynı performansı vermeyebilir. evde kullanacağım demişsin, ev için 2 subwoofer gereksiz.

bütçe belirtmediğin için amfide makul düzeyde bi öneri yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincent Hanna -- 4 Kasım 2012; 19:06:34 >
  • öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. ben sony almadım bana bu şekilde hediye edildi. o yüzden böyle oldu peki bu subwoofer kötümüdür kardeşim? Ben anlamıyorum pek.
  • yok kötü değil fakat pek tercih edilmiyor genelde. para vererek alacaksan önermezdim ama sonuçta hediye gelmiş. kullan gitsin.

amfi önerim hala geçerli, ama dediğim gibi tek subwoofer bağla, ev için 2 tane gereksiz. o amfiden memnun kalırsın.
    birde en az 40A lik 12Volt güç kaynağı alman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincent Hanna -- 4 Kasım 2012; 20:32:45 >
  • Anladım kardeşim çok teşekkür ederim de bu amfi bütçemi aşıyor en fazla 200 TL verebilirim. Bu fiyat ta bir ürün alsam ne derece tatmin ederki? Hani kötü bir ses eksik bas yetersiz voltaj mı verir?
  • Eski woofer'im... Woofer 10 numara bakma sen kötüleyenlere Kullanmasak keklenip gideceğiz.. Baya bayada memnun eder seni.. İlla tatmin olamiyosan git gez bi kaç tane oto tesisatçisini Sor bende böyle bi woofer var nasil de dinle sana anlatsinlar..
    Woofer'i sadece jbl'den ibaret sananlar burda akil vermeye çalişiyo bide.. Tamam daha iyi modeller var ancak başka woofer'i öveceksin diyede bu woofer'i Eşşeğin bi tarafina sokmak salakça..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Eski woofer'im... Woofer 10 numara bakma sen kötüleyenlere Kullanmasak keklenip gideceğiz.. Baya bayada memnun eder seni.. İlla tatmin olamiyosan git gez bi kaç tane oto tesisatçisini Sor bende böyle bi woofer var nasil de dinle sana anlatsinlar..
    Woofer'i sadece jbl'den ibaret sananlar burda akil vermeye çalişiyo bide.. Tamam daha iyi modeller var ancak başka woofer'i öveceksin diyede bu woofer'i Eşşeğin bi tarafina sokmak salakça..

okuduğunu anlama sorunun var heralde? mesajımı alıntı yapıp nerde kötülediğimi, itin bi tarafına soktuğumu gösterir misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hevaller tamam sakin olun wooferin canı cehenneme size bir şey olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup konak

Anladım kardeşim çok teşekkür ederim de bu amfi bütçemi aşıyor en fazla 200 TL verebilirim. Bu fiyat ta bir ürün alsam ne derece tatmin ederki? Hani kötü bir ses eksik bas yetersiz voltaj mı verir?

bak tesadüfen bunu gödüm ilk önerdiğim amfi fiyatı ise 300tl. stok var mı bilmiyorum:

http://www.yalcinhifi.com/Urun/KENWOOD-KAC-8105D-CLASS-D-MONO-AMPLIFIKATOR-pmu335.html

eğer hala pahalı diyorsan o zaman bunu öneriyorum:

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/pioneer-gm-3400t-2-kanal-350-watt-rms-anfi-amfi-66955120

amfi çok önemli. tanınmış markalardan şaşmamak ve ucuza kaçmamak lazım. önerdiğim kenwood 2ohm da 500rms verir, pioneer ise 4ohm da 350rms. ikisi de güzel bi şekilde çalar subwoofer'ı. ama ben olsam kenwood'u tercih ederdim. biraz daha güçlü çünkü. kenwood'da + olarak "bass boost" özelliğide var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincent Hanna -- 16 Kasım 2012; 16:12:36 >

• Eve otomobil ses sistemi mi kurulur ? gecekondudamı yaşıyosun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Momo-Oz

Eve otomobil ses sistemi mi kurulur ? gecekondudamı yaşıyosun..

gecekonduya kurulması tavsiye edilmez. ev başınıza yıkılabilir

hem gecekonduyla ne alakası var? zevk işi bu kuran kurar. resim bu forumdan alıntı:

şimdi bu ev gecekondu mu oluyor?

ilgili forum konusu:http://forum.donanimhaber.com/m_20336337/mpage_92/tm.htm

ve sana cevap olabilecek bir alıntı:

quote:

Bu işin en zevkli yanı kendi emeğinizle kendi zevkinize göre ayarlamanız. Bunun keyfini hiçbir hazır ürün vermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincent Hanna -- 16 Kasım 2012; 17:51:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vincent Hanna

quote:

hem gecekonduyla ne alakası var? zevk işi bu kuran kurar. resim bu forumdan alıntı:

quote:

Bu işin en zevkli yanı kendi emeğinizle kendi zevkinize göre ayarlamanız. Bunun keyfini hiçbir hazır ürün vermez.

o kadar paraya biraz daha katıp hifi ses sistemi alınır

• Orijinalden alıntı: Momo-Oz

Orijinalden alıntı: Vincent Hanna

o kadar paraya biraz daha katıp hifi ses sistemi alınır

tekrar oku:

• kendi arabamdakini söylüyorum amfi jamesson 1800watt. subwofer JBL 1200watt 300rms. memnunum.. amfi de pioneer yada JBL derim.. kicker de var o da iyidir.. sony de iyidir.. ama şunu söyleyim asıl alanım profesyönel fotoğraf (DSLR) tır.. sony nin makineleri iyi değil.. canon 10 numara nikon 10 numara.. bunun gibi yani.. sony kaliteli diye süper olur her ürünü diye birşey yok.. ama işini görür mü hayli hayli görür.. sen zaten amfi arıyorsun anfi çokta önemli değil yani.. çıkışları güçlü olsun yeter.. zaten sen subwoofer a bağlayacaksın anfiyi.. subwoofer de sadece bass sesi vermek için biliyorsun.. ha kolonlar için amfi desen o zaman güzel net ses veren bi amfi al derdim..
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Belirttiklerinizi almak için soracağım burada var ise en uygununu alacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.