başka pc de deneme şansın oldumu hiç bi dene anlattığına göre sisteminle uyumlu gücüde artırdın. yine yok yerine tam oturtuyorsun dimi. görüntü gelmiyor bide başka pc de dene. aynıysa gerisi geri gönder sıkıntı var kartta kardeş . değişsinler garantiden netten her siteen alış veriş yapmanı önermem tanınmış yerlerden vatan pc hepsi burda vs yerlerden al bazılarında çakma dahi oluyor.bilgisayar bulabilirsen bidene olmdı pc ciye git denesinler olmazsa ekran kartında sıkıntı gönder geri.
bugun pc yıde alıp aldıgım yere gidicem kadıköyden aldım EXA diyebi yerden sıfıra aldım bu sorunu sadece ben yaşamıyormusum arastırdım yabancı sıtelere gırdım onlarda aynı sıkıntıdalar önerin için saol
sorunu buldum eğer bu sorunla karsılasan bırılerı varsa buraya baka bılırler sorun ram lerden 2x2 ram alan lar anakartın ram slotlarına dıkkatlı baksınlar bazı anakartlarda 4 tane ram slotu var solatlar gruplu b1 b2 grupları var biri b1 e birini b2 ye takanlar ddr5 ekran kart larında sorun cıkartıyor ram leri b2 slotlarına koyun ve doğrudan psu dan bağlayın ekran kartını crossfirex kablosuyla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme