Şimdi Ara

lütfen bakın askerlik... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • paraya ihtiyacım yok:(aileme inat üniyi kazanıp gitcem bu sehirden böle yapmamı tavsiye etti biri
    saol yorumlar için.. keske askere gidebilsem şimdiden
  • kız arkadaşının ailesini tanıyorsan onlarda kal biraz
  • Dostum sakin ol sakin kafayla düşün sonuçta olabilir bazı ailelerin durumu çarpık olabilir sağlıklı bir anne-oğul ilişkisi yaşayamıyo olabilirsiniz ama annenin senin kötülüğünü istediğinide sanmıyorum...
    Ama her şeye rağmen senin için şu anda askerlik değil ama şehir dışında üniversite iyi bi alternatif olarak görülüyo bence..
    Burs filanda alırsın yaşında onsekizmiş ya okul bitmşitir yada son senendir her iki şekildede bu sene sınava çok iyi hazırlan ve iyi bi üniversitede iyi bi bölüm kazanmaya bak böylece hem annene veya başkalarına muhtaç olmadan ayaklarının üstünde durma şansınıda yakalamış olursun...
    Yolun açık olsun
  • serkangsk ve dier arkadaslar çok saoulun:( herkese ii geceler bugun babanemde kalcam yarın forumda olmayabilrim şimdiden herkesin kandili mubarek olsun
  • sen git bi askere de dünyanın kaç bucak olduğunu gör!!!

evinin ailenin kıymetini anlarsın o zaman!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi people are strange -- 9 Ağustos 2007; 22:10:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: adrianomurat

off kendimi acındırmak istemiom babamı 4 . sınıfta avsuturyada trafik kazasında kaybettim...beni bi o sewerdi..sonra bursaya geldik işte....
    kız bul demiş bi arkadas inan bursanın en güzel kızı benim sewgilim...annem beni hiç anlamıoo herseye karısı arkadaslarımla hiç biyere yollamıo ama kendi annesine gidince oğlu olduunu bile unutuo para bile bırakmadn orda annesinde kalıo kızıyla tatil yapıo sabah arıo aksam gelcem dio aksam arıo yarn gelcem....böle annelikmi olur???

Beni de fazla anlamıyorlar fakat dişini biraz sıkıp bursa dışında bir üniversiteyi kazanıp orada yaşayabilirsin...

Sana yapabileceğim en iyi tavsiye buydu , + canına kıymak o kadar kolay değil

• Allah sabır versin kardeşim ne diyim ama annenle konuşmayı dene hiçbir anne çocuğuna kıyamaz...
  • demin bende kavga ettim bi anda patladık stess den evde bağırıdk falan gerçi şimdi ortam güllük gülüstanlık Her ailede olur böyle şeyler ya takma kafana. düzeltmeye çalış
    gerçi ben evden falan kaçsam okulada devam etmesem direk jandarma tepemde askerlik yaşı geldi az daha okuyacam ben
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.