Arkadaşlar bi kız arkadaşımdan msj aldım neden kar taneleri birbirine değmez diye önce espri zannettim ama meğer yarın olcağı coğrafya sınavında çıkabilecek bi soruymuş lütfen bu sorunun cevabını bilen varsa benimle paylaşsın bu benim için gerçekten çok önemli anlayın işte
SORU:neden kar tağneleri birbirine değmez?
Allah tarafından..
quote:
Allah tarafından..
kardeş başka zaman olsa gülerdim güzel demişsin ama gerçekten çok önemli noolur yardım edin
UPPP. llütfenn
Kar tanelerinin birbirine değmemesi bir fizik yasasına dayanır. (Coulomb kanunu)Bu yasaya göre aynı yükler birbirini iter .Zıt yükler birbirini çeker.Bulutlarda kar taneleri aynı elektrik yüküyle yüklenir ve birbirlerini iterler.Bu kanun olmasaydı gökyüzünde kar taneleri birleşerek cığ gibi yeryüzüne inerdi.
Ben bilmiyorum bilsem yardım ederim..
quote:
lvthsgm Tarih 1 Mayıs 2007; 23:16:19 Kar tanelerinin birbirine değmemesi bir fizik yasasına dayanır. (Coulomb kanunu)Bu yasaya göre aynı yükler birbirini iter .Zıt yükler birbirini çeker.Bulutlarda kar taneleri aynı elektrik yüküyle yüklenir ve birbirlerini iterler.Bu kanun olmasaydı gökyüzünde kar taneleri birleşerek cığ gibi yeryüzüne inerdi.
kardeş nasıl bi iyilik yaptın gerçekten çok teşşekür ederim allah herşeyi istediğin gibi yapsın
quote:
Orjinalden alıntı: Brit4Lite
Arkadaşlar bi kız arkadaşımdan msj aldım neden kar taneleri birbirine değmez diye önce espri zannettim ama meğer yarın olcağı coğrafya sınavında çıkabilecek bi soruymuş lütfen bu sorunun cevabını bilen varsa benimle paylaşsın bu benim için gerçekten çok önemli anlayın işte
SORU:neden kar tağneleri birbirine değmez?
evet iletiyi kız arkadaşından alman önemli bir ayrıntı.
quote:
Orjinalden alıntı: Brit4Lite
quote:
lvthsgm Tarih 1 Mayıs 2007; 23:16:19 Kar tanelerinin birbirine değmemesi bir fizik yasasına dayanır. (Coulomb kanunu)Bu yasaya göre aynı yükler birbirini iter .Zıt yükler birbirini çeker.Bulutlarda kar taneleri aynı elektrik yüküyle yüklenir ve birbirlerini iterler.Bu kanun olmasaydı gökyüzünde kar taneleri birleşerek cığ gibi yeryüzüne inerdi.
kardeş nasıl bi iyilik yaptın gerçekten çok teşşekür ederim allah herşeyi istediğin gibi yapsın
Ne demek, önemli değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme