Şimdi Ara

lütfen bakin çok ciddi abiler çenemi çikardim galiba lütfen içeri girin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam o tık tık sesi bendede oluyor yemek verken vs. Araştırmıştım bu konuyu zamanında çenenin bir tarafının bir kemiği tam oturmamış mı ne oluyor. Hatta bazen ani hareketlerle esnemede vs. bu sorun düzelebiliyor. Seninki daha da rahatlamışsa düzelmiş olabilir. Aynı sebepten bir arkadaşım doktora gitmişti ona da bunu demişti doktor. Eğer çok rahatsız ediyorsa ameliyat mı ne ediliyor.
  • Ben de esnerken falan ağzım fazla açıldığında çenemin kenarlarından kıt diye ses geliyor ve çenemi oynatınca kıtır kıtır sesler geliyor ama birkaç saate geçiyor Ağrı falan yoksa korkma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde 3-4 yildir ufak bi kavga sonucu darbe almiştim. Ağri yok ama isteyerek kütletebiliyorum.u

• quote:

Orijinalden alıntı: R_DeNiro

Hocam o tık tık sesi bendede oluyor yemek verken vs. Araştırmıştım bu konuyu zamanında çenenin bir tarafının bir kemiği tam oturmamış mı ne oluyor. Hatta bazen ani hareketlerle esnemede vs. bu sorun düzelebiliyor. Seninki daha da rahatlamışsa düzelmiş olabilir. Aynı sebepten bir arkadaşım doktora gitmişti ona da bunu demişti doktor. Eğer çok rahatsız ediyorsa ameliyat mı ne ediliyor.

Arasira kitirdamasi duruyorda sonra yine basluyor cenem cikcak elumde kalcak diye aklim cikiyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çene çıkması falan olabileceğini hiç sanmıyorum. Kemiklerde oturmamazlık vardır dediğim gibi hele de gelişme aşamasındaysan yaşına göre normal olur. Ama için rahat etmesi açısından bir doktora görünmen lazım yoksa için içini yer , stresten o çıkmayacak çeneyi sen çıkartırsın
  • ben yıllardır öyle yaşıyorum istediğim zaman çenemden tak tuk sesler çıkara biliyorum
  • Ailen takmadıysa biz niye takalım Şaka bir yana çenene bir şey olduğunu düşünüyorsan git doktora kardeşim sağlık bu ihmale gelmez
  • bakkala git
  • Dostum dalga gecmeyeyim dedim ama anlatım tarzın guldurdu Hastaneye git nasıl takmaz ailen ya?

• Benimde yillardir kitliyo hatta saga sola zorlayarak kitirdatmaktan keyif alıyorum illaki zarar verir bu hareket ama vazgeçemedim bir türlü. Yaş 27 dedigim gibi yillardir böyle kendimi bildim bileli. Bise olmaz sikma canini.

• en yakın sağlık ocağına git. Geçmiş olsun.
  • Bende de var o olay, kut kut kutletiyorum paso.

• Pek çok kişide olduğuna göre (bende dahil) demek ki kronik bir problem, ya da problem olmayadabilir. Çene kemiğinde bi sıkıntı var tam kafa tasıyla birleştiği noktada, vidası gevşemiş anasını satim. Doktora gideceksin evhamlanıyorsan başka çaresi yok.
  • Kulak altına doğru mandibulayı (alt çeneyi) bağlayan temporo mandibular eklem var. Kendin elinle her iki taraftan kontrol edebilirsin ve kıyaslama yapabilirsin en basitinden, ama bir diş hekimine görünmen lazım bunun için. O da sana çıkmış tekar yerine girmiş diyecektir muhtemelen ve de uzun bir süre sert bir şeyler yememeni söyleyecektir, ama yine de sen dediğim gibi bir diş hekimine görün. Burası çözüm olmaz haliyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: terminatör54

Ters yerde oturuyorum tavsiye verin beyler caninizi yiyim beyler ne yapcagimi bilmiyorum ailem ciddi degil diyo

Çene diski kaymış olabilir

• Başlıkta öyle bir yalvarmışsın ki sırf o yüzden girdim. Okumadım ama dediğin gibi çıkıktır o kırık olsa duramazsın.

• Cikmistir o kirilsa duramazsin

• Konu bedava helva kokuyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.