Sen evliliği kendine hizmetçi tutmak, karını, çocuğunu beslemek olarak mı görüyorsun. Hayvan mı bakıyorsun sen! Git hayvan besle o zaman. Ona bile ilgi, şefkat lazım. Yazık sana. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iustumExtract -- 10 Ağustos 2022; 16:9:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Silinsin (2. sayfa)
-
-
Kardes sen demiyormusun annen bisanmak istiyor. Olmuyorsa olmaz, zorlamayla yurumez bu isler. Bende annen bisansin diyorsan babandan birsey beklemek yerine annene bak calis diyorum. Simdi bana bunlari dersin yarin evlendigin kadina aynini yaparsin. Kimse yasattigini yasamadan ölmez.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
adamın hem evi varmıs hem arabası neyi begenmiyorsun
-
Hocam ev araba değil sorun. Amacım para koparmak falan da değil. Annemin hakkını alması. Ev 750 bin araba 200 bin değerinde zaten. Lüks bir şey yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iustumExtract -- 10 Ağustos 2022; 17:12:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oturup Konuşmayı denediniz mi ?
Babanız öyle davranıyorsa, siz ev halkı olarak tersini davranın. Aile sıcaklığını aile olduğunuzu siz hissettirin. En başta yapmacık zor gelse de tatlı sözlerle "babacığım" vs. hitap edin. Evin içinde anneniz ve siz kardeşler mutluluk oyunu oynayın mutlu görünün. Babanızı içine katın çaktırmadan. Denemekte fayda var.
-
utanmadan konu açmışsın.
baban hergün işe gidiyor akşam geliyor.seni okutmuş bu günlere getirmiş. ömrünü vermiş adam hergün işe gidip geliyor kendi ağzınla söylüyorsun adam kaç yaşına gelmiş tek rahatlığı tv izlemek olmuş. ona da gözdikmişsin. ne biçim evlatsın baban çalışacak sen o paraya el koyucan öyle mi? boşansın anan defolun gidin evden ne biçim evlatsın anneni de dolduruşa getirip boşanmaya yönlendiriyorsun. oturduğun yerde babana kin kucağına git çalış. sabah o evden çık akşam eve zarzor at kendini. ondan sonra bizde sana diyelim tek yaptığı işe gidip gelmek diyelim.
adam 750bin lira eve 200binlira araba almış üstüne seni okutmuş büyütmüş. adam 1 milyon tl birikim yapmış. bi koşu 100bin lira biriktir ailenin yanında kalmadan. kendin kiranı öde kendin yemeğini pişir ye biriktir 100bin lira ondan sonra gel konuş. uzaktan babana sallaması kolay. bende babam araba sürerken çok kolay bende sürerim diyordum ama ilk direksiyona oturduğumda altıma boşaltıyordum nerdeyse. paçan yiyosa çık o evden kendi özgürlüğünü ilan et. yok yemiyorsa kenardan fazla bıdı bıdı yapma.yaşını başını almış adam ömrünü vermiş adam utanmadan neler yazmışsın.
Ne kadar üstüne gitmişsiniz konuyu açan üyenin. Bu forumda da bir huy var biri bir laf söylesin hemen herkes aynı şeyleri tekrar ediyor. Ben babanız gibi adamları çok iyi biliyorum anne babalık sadece karın doyurmak değil üniversiteye giden bir çocuğuna insan nasıl para vermez gören de burada herkes kendi kazanıyor kendi okuyor sanır. Her gün konu açıyorlar ailemden aldığım para yetmiyor diye gelmiş burada caka satıyorlar benim bile sinirimi bozdular ya siz takmayın hocam sonuna kadar haklısınız
Asıl utanmaz sensin ahlaksız herif. Senin gibilerin de ailelerine üzülüyorum. Yazık. Sana da acıyorum. Ailenin ne demek olduğunu bilmeyen bir zavallısın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iustumExtract -- 10 Ağustos 2022; 21:22:41 >
Hocam neler denedik ya. Ve bunu yapmacık olarak da yapmadık. Ama tık yok. Diyorum ya ruhu çekilmiş gibi. Hayatta hiçbir şeye özenmiyor. Ne kendisine bakıyor ne bize ne evine ne arabasına. Hiçbir şeye ilgi duymuyor. Tv’yi de sırf gürültü olsun diye izliyor gibi zaten.
hayatında 1 kuruş para kazandın mı lan çorbacı? allah senin gibi evlat vermesin kimseye. düşün sen hergün işe gideceksin oğlun mahkeme kararıyla senin maaşını alacak. empati duygun da yok.karı koca arasını bozan yılan
paçan yiyosa git çalış kendi düzenini kur.paçan yemiyosa çeneni kapat uslu uslu otur baba evinde.yediğin kaba s.çma
Kazandım tabiiki ahlaksız herif. Benim hayatımı nerden biliyorsun. Haysiyet yoksunu.
Asıl senin gibi evlat vermesin ki vermiş. Anana babana da değil yetiştirememişler seni. Karına çocuğuna yazık. Zavallı.
kes. babasına saygısı olmayan burda bize tabiki saygı göstermez. babana yazık.ben sana şimdi bloğu çakıcam da allah babana sabır versin
Meal : babam bize bakmıyor kendisi yiyor bizimde yememiz lazım asgari ücretten beter yaşıyoruz bu yüzden bir sebeple parasına konmamız lazım tüm para bize kalır bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum nolur akıl verin
Peki baban annenle geçinemiyor ve senin için birikim yapıyorsa bunuda annen görüpte istemesin diye gizli tutuyorsa ? O zamanda babam bana bunları almıyor diyecek misin bide bu büyüklerin kararı boşanma öyle kolay karar verilecek birşey değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam keşke kendisi yese. Kendi de yemiyor. Vallahi kendi bir şeyine harcasa içim yanmaz. İstediğini alsın. Ben de derim ki bu adam kıyafetine özeniyor parayı buna veriyor. Ya da adamın şu hobisi var buna harcıyor. Hiçbir şeye harcamıyor. Para yatırdığı tek yer borsa orda da al sat al sat yapıp kaybediyor yok ediyor. Kumar gibi oynuyor. Kendisine de bize de hiçbir getirisi yok. Nasıl anlamak istemiyorsunuz. Aileye getirdiği tek şey stres ve huzursuzluk. Onun stresi önce ona sonra bütün aileye etki ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iustumExtract -- 10 Ağustos 2022; 23:25:23 >
Annem neden istesin hocam birikimini? Annem de kıyafet almaz bir şey almaz öyle kendine. Süsü püsü yok. Ne alakası var Allah aşkına.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X