Şimdi Ara

Lütfen birisi yardım etsin çıldırcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba win 8.1 den 7 ye geçirdim laptop u wireless aramıyor uçak moduna alan tuş sarı yanıyor basınca degişmiyor drivermı lazım ne yapmak lazım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mariavs88

arkadaşlar merhaba win 8.1 den 7 ye geçirdim laptop u wireless aramıyor uçak moduna alan tuş sarı yanıyor basınca degişmiyor drivermı lazım ne yapmak lazım ?

tebrikler windows 8 illetinden kurtuldunuz. wireless driveri kurarsanız düzelcektir. anakart modelini verin link vereyim
  • http://forum.donanimhaber.com/m_89546048/f_//tm.htm#89546048 hocam burda resmi var şuan tekrardan format attıgım için laptopa bilmiyorum burda yazmazsa 10 dk ya yazıcam buraya tekrardan.
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_89546048/f_//tm.htm#89546048 hocam burda resmi var şuan tekrardan format attıgım için laptopa bilmiyorum burda yazmazsa 10 dk ya yazıcam buraya tekrardan.

işimize yaramaz bu. laptopun altında modeli yazar onu verin bana
  • hocam şuan laptopu açtım. nereden bakabilirim anakartına ?
  • Driver lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam şuan laptopu açtım. nereden bakabilirim anakartına ?

laptopun alt kısmında bandroller falan olur orda modeli yazar o lazım bize. laptopu açtım derken vidaları söküp falan açmayın ha :D
  • hahaha yok hocam ne vidası :D, bide laptopun altındaki yazılar silinmiş aygıt yöneticisinden bulunurmu ?
  • quote:

hahaha yok hocam ne vidası :D, bide laptopun altındaki yazılar silinmiş aygıt yöneticisinden bulunurmu ?

eskimi yaw :D silincek alt tarafın resmini çekip atın bi
  • hocam whatsapp varsa özelden verirmisiniz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.