Şimdi Ara

Lütfen GTA V çıktığında single'ı oynamadan direkt online'a geçmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar GTA serisi hiçbir zaman online'ı ile ön plana çıkan bir oyun olmadı. Her zaman için single'ıyla ön plandaydı bunu hepimiz biliyoruz. O uçsuz bucaksız harita, sayısı bitmez görevler, ilerleme esnasında açılan yan görevler ve hiçbir şey yapmasanız bile boş boş şehirde gezerken verdiği zevk hiçbir şeyde yok. Ve aynı şey GTA V'te de geçerli. Ben oyunu ilk çıktığı zaman PS3'e aldım ve deli gibi single oynadım şimdi de PC'ye aldım ve ben de sizin gibi bekliyorum. Yani oyunu fazlasıyla tanıyan biri olarak yardımcı olmak istiyorum.

Kesinlikle oyun çıktığında direkt online'a dalmayın. Yazık edersiniz. Açın oyunu girin single'a. O mükemmel senaryo modunu bitirin güzelce. Enfes görevleri yapın, senaryonun sürprizlerine bakın. Ucu bucu olmayan haritada dilediğinizce gezinin. Araba çalın adam vurun polislerden kaçın, paraşütle atlayın, uçak sürün, dükkan soyun, striptiz kulüplerinde karılara elleyin. Hatta onları evinize atın. Oyunu bi güzelce tanıyın. Karşınızda COD yok BF yok, single'ı geçip online'ı açacağınız bir oyun değil bu. Çok net söylüyorum pişman olursunuz. Şu güzelim oyunun iyice tadına varın, oyunu iyice kapın her şeyiyle öğrenin keşfedin sonra online'a geçersiniz. Online'da 30 level olduktan sonra single açtığınızda aynı zevki alamayacaksınız ve işte o an keşke ilk başta single açsaymışım diyeceksiniz. Çok net söylüyorum online olmadan bile çok ama çok uzun bir süre single'da oynatacak bir oyun. Ana senaryo 15-20 saat, oyunu tamamen bitirmek ise 100 saat sürüyor. Bu güzelim dünyayı harcamayın derim. Evet hepimiz online için heyecanlıyız, Heist görevlerini yapmak istiyoruz, forumca toplaşıp arkadaşlarımızla soygunculuk yapmak istiyoruz doğru, ama oyunu fazlasıyla oynamış biri olarak söylüyorum, yapmayın bunu.

Hepimize şimdiden iyi oyunlar. Umarım güzel bir optimizasyonla gelir ve bekleyişimize değer. Naçizane tavsiyelerimi sundum. İyi forumlar.

• NomadCRY kullanıcısına yanıt
    Bu yorumunu okuyana dek oyuna gece saat 2:00 da girip anasının gözü gibi online oynayacaktım fakat şu andan itibaren fikrim değişti hocam sağolasın. Bi sorum olacak gta yı ön sipariş verenler single player modunda da paraya sahip olacak mı? olacaksa neye harcanmalıdır o para? Aynı soruyu online için de soruyorum, alacağımız parayı nereye harcasak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theoderiic

Bu yorumunu okuyana dek oyuna gece saat 2:00 da girip anasının gözü gibi online oynayacaktım fakat şu andan itibaren fikrim değişti hocam sağolasın. Bi sorum olacak gta yı ön sipariş verenler single player modunda da paraya sahip olacak mı? olacaksa neye harcanmalıdır o para? Aynı soruyu online için de soruyorum, alacağımız parayı nereye harcasak?

Maalesef verilen para online için bir eve veya orta halli bir arabaya anca yetiyor çok bir beklentiniz olmasın. Single ve online'a 500'er 500'er dağıtılıyor. Single'da kafanıza göre harcarsınız o önemli bir kıstas değil.
  • Dedikleriniz çok mantıklı. Çünkü single da hata yapsanız çok etkilemez ancak multide gözünüzün yaşına bakmazlar. Ancak Türkçe yamayi bekleyen birisi olarak ingilizce oynayip ister istemez oyundaki bazı kısımları kaçırmak istemiyorum. Benim fikrimde böyle sağolun:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Section8

Dedikleriniz çok mantıklı. Çünkü single da hata yapsanız çok etkilemez ancak multide gözünüzün yaşına bakmazlar. Ancak Türkçe yamayi bekleyen birisi olarak ingilizce oynayip ister istemez oyundaki bazı kısımları kaçırmak istemiyorum. Benim fikrimde böyle sağolun:)

Tabi ki bu da bir seçim ve haklı bir seçim açıkçask. Ama türkça yama geldiğnde tekrar baştan başlayabileceğiniz bir oyun kesinlikle. İyi oyunlar şimdiden.

• Kesinlikle. Hem tek oyunculu oynamanın zevki bir başka hem de çoklu oyuncuya geçmeden önce tecrübe ediniyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Kesinlikle. Hem tek oyunculu oynamanın zevki bir başka hem de çoklu oyuncuya geçmeden önce tecrübe ediniyorsunuz.

Aynen öyle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onca yıl beklediniz tadını cıkara cıkara oynayın acele etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPinkFloyd

onca yıl beklediniz tadını cıkara cıkara oynayın acele etmeyin

Kesinlikle katılıyorum

• Online da kendi karakterini yapma ve mikrofondan konuşarak görevleri yapma çok zevkli geliyor. Fakat online 1 kere giren single player yüzüne bakmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: theoderiic

Verilen paranın bir kısmı single bir kısmı online için

• Online girişte karakterimizi düzenleyebilicez mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Online da kendi karakterini yapma ve mikrofondan konuşarak görevleri yapma çok zevkli geliyor. Fakat online 1 kere giren single player yüzüne bakmaz

Açıkçası hiçbir şekilde katılmıyorum. Eninde sonunda single ı açar ve keşke daha önce açsaymışım dersiniz. Bu online bazlı bir oyun değil asıl amacı single. Unutmayalım. Uzun vadede arkadaşlarla oynarken tabi ki online çok farklı ve daha zevkli ama görüşünüz yanlış. Yoksa mükemmel bir online'ı var oyunun. Sırf single ı için bile alınabilecek bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 13 Nisan 2015; 10:01:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

Online girişte karakterimizi düzenleyebilicez mi?

Düzenliyorsunuz tabi ki.

• Ben PS3'te bitirdiğim halde single'dan sonra online'a geçeceğim, kesinlikle atlanmaması gereken bir konu.

•  Lütfen GTA V çıktığında single'ı oynamadan direkt online'a geçmeyin
    Rockstar Presentens

----

A Rockstar North productions

• quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Ben PS3'te bitirdiğim halde single'dan sonra online'a geçeceğim, kesinlikle atlanmaması gereken bir konu.

Aynı şeyi yapacağım ben de.

• Eline sağlık hocam, bende sizinle aynı fikirdeydim fakat yazdıklarınızı okuyunca ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha anlamış oldum. Teşekkürler bizimle paylaştığın için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

Eline sağlık hocam, bende sizinle aynı fikirdeydim fakat yazdıklarınızı okuyunca ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha anlamış oldum. Teşekkürler bizimle paylaştığın için.

Rica ederim. Ne mutlu bana o zaman.

• Sonuna kadar katılıyorum. Bende senin gibi PS3'te bitirdim yaladım yuttum oyunu :D PC için çok heycanlıyım. Hem ilk single oynamak ilk kez oynayacaklar için daha iyi, hem oyunun mekaniklerini daha iyi kavrarlar. Konsolda habire araba patlatırdım bad sport olurdum, bak yine heycan bastı :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.