Hatayı ilk önce kendinde araman gerekli bu işi yapan belli başlı markalaşmış şirketler zaten mevcut satın alırken kesinlikle yer sağlayıcılığı belgelerinin olup olmadığını sormalıydın bu işle uzun süre uğraşmış biri olarak 40 tl gibi aylık ücretle ne olursa olsun kaliteli hizmet alabileceğinizi düşünmüyorum olay bir nevi ucuz etin yahnisi olur.İlk mesajdada bi arkadaş yasa dışı telif hakkı diye bişeyler söylemiş metin2 türkiyenin takım liderine özel olarak ticket atıp sordum herhangibi bi sorun teşkil etmediğini söyledi
13 yaşında falan mısın sen , nasıl bir hak aramak öyle, lan'lı türkçe karakter içermemeyen cümleler,büyük küçük harfler, gülücükler, haksız da olsam vermezdim paranı..
quote:
Orijinalden alıntı: dix1
13 yaşında falan mısın sen , nasıl bir hak aramak öyle, lan'lı türkçe karakter içermemeyen cümleler,büyük küçük harfler, gülücükler, haksız da olsam vermezdim paranı..
-Metin2 oynuyor -incide çok takılıyor
Çıkart artık yaşını bi zahmet
quote:
Orijinalden alıntı: dix1
+1
Yapacağın olay şu; Savcılığa sakın gitme. Gidersen teliften sorun yaşarsın. Bu sitenin adresi ile varolan ne kadar forum varsa deneyimini anlatan bir konuyu spamla. Adamın işleri mahvolur. 40tl için çok daha fazla şey kaybeder.
quote:
Orijinalden alıntı: El Cezeri
Yapacağın olay şu; Savcılığa sakın gitme. Gidersen teliften sorun yaşarsın. Bu sitenin adresi ile varolan ne kadar forum varsa deneyimini anlatan bir konuyu spamla. Adamın işleri mahvolur. 40tl için çok daha fazla şey kaybeder.
öyle yapıyorum zaten. :S
quote:
Orijinalden alıntı: syt55
quote:
Orijinalden alıntı: El Cezeri
öyle yapıyorum zaten. :S
Tamam o zaman. Ayrıca tavsiyem bir daha korsan sw açmak gibi bir olaya girme çok sakattır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme