Şimdi Ara

lütfen kışın böyle bir şey yapmayın... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Slazer, çok büyük geçmiş olsun. Focus 'da olsa Lada 'da olsa, hepsi yapılır önemli olan sana birşey olmaması. Tabiki insan aracına birşey olsun istemez ama allah daha büyük kazalardan korusun, neler görüyoruz yollarda, buz kar dinlemeden yağmur demeden nası kullanıyolar anlamıyorum hangi akla, tamponuma yanaşıp selektör yapıp makasa giren MİNİBÜS 10 saniye sonra beni geçmek için o kadar uraşmasına rağmen aynı ışıklarda bekliyoruz, ne oldu yani göğemi eriyo böyle acele davranan insanların bi tarafı çözemedim, neyse çenem düştü baya doluyum bu konularda, tekrar geçmiş olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roy -- 23 Aralık 2005 2:14:23 >
  • Geçmiş olsun slazer , iyi kendine hakim olmussun vallahi , ben de nerde bu mühendis arkadaşımız diyordum.İyi ki otobus vurmamış sana , ağır hasar açıyor hantal araçlar
  • yaw olacağı varsa focusada olsun noolcak cana gelmesinde arabanın ne önemi var...
  • YOK ARKADAŞ ÖYLE DEME. TABİİKİ CANA GELMESİN MALA GELSİN. AMA, YİNE DE,
    OLACAĞI VARSA LADAYA OLSUN DA FOCUSA OLMASIN.
    ŞAHSEN BENİM YÜREĞİMİN YAĞLARI ERİRDİ.
    GEÇMİŞ OLSUN SLAZER.
    quote:

Orjinalden alıntı: nemesis

yaw olacağı varsa focusada olsun noolcak cana gelmesinde arabanın ne önemi var...
  • Görüyosunuz işte. Vurdum duymaz belediye yollarla ilgilenmiyo bile. Bu olayda bence tek suçlu belediye. Başkada ne iş yarar zaten. Ayda yılda kışın karlı günlerde işimiz düşüye ama nerdeeee, geleceklerde tuzlama yapacaklar. Onlar oturup çaylarını içer sonrada tıkır tıkır maaşlarını alırlar. Vatandaş yollarda zor durumda kalmışmış, kaza yapmışmış onlar için farketmezki Ay sonu gelsin maaşlarını alıp çaylarını yudumlasınlar. Yahu senede bir veya bilemedin iki ay tuzlama yapacaklar. o da hergün değil, buzlanma,kar olduğu zamanlarda. Sanki 12 ay boyunca kar,buzlanma varda. Yahu topu topu iki ay buzlanma,kar yaşıyoruz zaten. Onu bile yapmıyolar. Başka ne işe yarar bu belediye. Yahu bugün arabayla gelmekten korktum, otobüsle geldim. Araba evde kapının önünde. Sırf bu belediyenin bazı yerlerde tuzlamayı hiç yapmaması veya geç yapması yüzünden artık arabamı çıkarmaktan korkuyorum. Bu arada arkadaşım sana çok çok geçmiş olsun. tekrar söylüyorum, burada tek suçlu belediye. Daha sonra kaza yapan o sürücü. Trafikde sabırsızlık genelde kazaya yol açıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.