son resim harika çökertme oynuyor gibi saka maka ama nese char süper
Güzel Char Up
up up car güzel itemlerde ii ama blade bi +9 eksik up up
valla gerçeği söylemek gerekirse harika char sun felanda almışsın.
yalnız tek eksiği cold biraz düşük.ama bunu alan kişi isterse lighting düşürüp coldu uplar.60 lighting 60 cold olsa yıkılmaz
quote:
Orjinalden alıntı: NevercrY_
valla gerçeği söylemek gerekirse harika char sun felanda almışsın.
yalnız tek eksiği cold biraz düşük.ama bunu alan kişi isterse lighting düşürüp coldu uplar.60 lighting 60 cold olsa yıkılmaz
cold eksiği olduğu için pro giydim str charlara karşı bi eksiğim yoq şuan
quote:
Orjinalden alıntı: erdemoz
up up car güzel itemlerde ii ama blade bi +9 eksik up up
+9 denedim ama yapamadım +9 da patladı 2kere silahım ama denemeye dewam ediorm işallah olur ama bundan ben deil alan yararlanır
quote:
Orjinalden alıntı: MersinLee
Güsel Char Ama Biras Sp Farm'a İhtiyacı Var Bu Arada Hayırlı Satışlar
adam bicheonu maxlayamamış hala sp farma ihtiyaci var soyle bi 500k fln arkadas süper değinmiş skillere.
20k fln sp ile max olcak o olmayan 2 skillde ve preden 20k sp gelicek ztn.char halan kasıor nonstop hiç bi eksiği yoq itemleri daha ii yapılabilir ama uğraşmıorm artık 2bil ile alan istediini yapar 2-3 parça sun alabilir ve tamamen keyif alarak oynayabilir ki şuan bu setle ben ortalıkta rahatça dolanıp herkezin arasına girebiliom
bankanın ve 2 bil paranın + karakter sayfasınıda koysan iyi olurdu blancelerini felan
karakter sayfası balance dediin ztn var sslerde.2bil paranın ss sini de koyarım güvenilirliimi mert e yani different a sorabilirsiniz.