Şimdi Ara

Lütfen Medya Oynatıcı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dedem TV almış. Altyazı desteği yok. Ne srt. ne sub. hiçbir altyazıyı görmüyor. Filme altyazı gömüyorum onu da görmüyor.

Aradığım cihaz da film tak izle olsun yeter. Half SBS ve altyazısını desteklesin yeter. İnternet bağlantısı veya kendi içerisinde hdd olmasına gerek yok. Son olarak tabi ki bütün video formatlarını ve altyazıları desteklemesi var.

Şu an EZCOOL HD BOX ve Dark Movix Play arasında kaldım. İkisi de 110-120 TL arasında. Ezcool bir adım önde çünkü 0 fan sesi sunuyor. Görüntü kaliteleri ile ilgili bir video inceleme bulamadım.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Kimse cevap yazmıyor umarım burada yardım eden çıkar.

• yok mu bir cevap yazacak.
  • Hospital kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Orjinal kutusunda tertemiz sorunsuz bir media player mevcut ilgilenirseniz aşağıdaki linkten bakabilirsiniz ürün detaylarına.

İhtiyaçtan dolayı satıyorum

iomega hd media player
    dark iyidir bence

http://www.marketinizden.com/movix-play-full-hd-1080p-mkv-h.264-dts-dolby-7.1-ses-destekli-medya-oyn.-tr.html

10 TL hediye çekim var verebilirim istersen.
  • mkv içerisinde olan altyazıları televizyonum görmüyor klasör oluşturup altyazı indirip ikisinin adını aynı yapmam gerekiyor

mkv içerisinde olan altyazıları okuyabilen media player var mı? (Bluray Remux filmleride okumasını istiyorum)
    Dark movix play cok basit bir medya oynatıcı. Bitrate'i yüksek filmleri takılarak oynatıyor. Başka bir başlıkta philips 4000 modelini veya himedia q12 modelini inceleyin derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.