Şu kısa sorumu cevaplayabilirseniz çok sevineceğim.
Bilgisayarımı açıyorum, monitörün lambası bekleme konumundan açılış rengi yeşile çeviriliyor sürekli yanmaya başlıyor, sistem bütün birimleri ile çalışır durumda, ancak ekrana görüntü gelmiyor, daha sonra BİOSA girmek için DEL tuşuna basıyorum, BİOS giriş yapıyor ve ekrana görüntü geliyor. ben bunu anlamadım. BİOS ekranı görünüyor yani görüntü geliyor, o zaman diyorum monitörde sorun yok, ekran kartında ( ONBOARD ) sorun galiba diyorum. Bios ayarlarını yapıyorum, kapatıyorum, sistem tekrar kendini başlatıyor. O aşamadan itibren kesinlikle ekranda görüntü yok.
Hdd den kaynaklanan bir problem olabilir.Biosdan ayarlarını kontrol edin. Buna benzer bir sorunun kaynağı hdd den kaynaklanıyordu.
Andrew'in dediği gibi sorun diskten kaynaklanıyor. Boot sectore başvurduğu anda yanıt alamadığı için orda çaklı kalıyor.
Benzer bir olayda sorunu diski başka bir makinaya takıp chkdsk yaparak çözdüm.
Kolay gelsin.
Arkadaşların dediğine ilave olarak, sizin onboard ekran kartında bir sorun da olabilir. Farklı bir AGP ekran kartı bulup deneyin derim. Biostan birincil görüntü aygıtı olarak AGP ayarlamayı unutmayın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme