odtu gıda cevre odtunun ıngılızcesı ve dunya unı sı oldugu ıcın ıstıyorum
gazi inş ends iyi bolumler ama gazi unı bana soguk gozukuyor
ank bilg iyi unı iyi bolum ama golbasındaymıs uzak bı yer
FIKIRLERINIZ ??
kesinlikle gazi inş ben çevre mühendisliğini bıraktım daha türkiyede tanınmıyor gelişmedi 96 yılında öss de tıp ile aynı puanda iken şimdi cumhuriyet çevre 198 puan. Bu puanı alan kişi ile aynı diplomaya sahip olacaksın. Ne olursa olsun itü olsun sonuçta bölümün ne. Gazi de çok güzel üniversite mühendislikte ilk 10 da yer alır. Ayrıca piyasada çevre mühendisinin önünü inşaat kapatıyor projelerde inşaat daha üstün. Ve türkiyenin en iyi olduğu mühendislik inşşat. Çevre gelişmiş ülkelerde daha popüler Türkiyede daha önemine kavuşmadı. GEliştirmeye bağlı herşey gazi inşaat ile kendini geliştir odtü inşaatdaki adamı geçersin. Sırf odtü diye çevre müh yada gıdaya gidilmez şuan iş alanları kısıtlı meslekler. Türkiyede yeterince önemi yok. ÇEvre mühendisliği avrupada çok popüler ve en çok para kazandıran mühendislik dalı aynı şey türkiye için söz konusu değil. Benim hocalarım 99 da geleceğin mesleği diye geldi şimdi halimi görüyorsunuz dedi. Yazık edersin o puanına.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme