Şimdi Ara

-LÜTFEN ÖNE ÇIKARIN- Microsoft Store Banka Hesabımdan 420 tl İzinsiz Para Çekti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Pardon, biraz açık olmadı. Gelecekte yine aynı siteyi (ne olduğunu bilmiyoruz ama) kullanırsanız ve bu yeni kartın bilgisini de alırsalar kötü olur anlamında dedim. Şahsen en güvenli ödeme yolu İş Bankası’nın dinamik CVV2 kodlarını kullanarak alışveriş yapmak. Harcama itirazı konusunda da çok iyiler. Enpara kartının değişen CVV2 uygulaması olmadığından daha az güvenli gibi geliyor bana. Papara’ya gerektikçe para atıp, sanal kartını da gerektikçe işlemlere açmak da güzel bir yol. Ayrıca aynı bankada günlük vadeli veya ikinci bir vadesiz açabilirsiniz. Herhangi bir karta bağlı olmayacağı için gayet güvende olur paranız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 8 Haziran 2020; 19:15:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Triplxt. kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam dediğinizi. Hesap hareketlerine baktığımda kendi yaptığım ödemelerin olduğu siteler sertifikalı site. Sertifikasız siteden kesinlikle alışveriş yapmıyorum. Neden böyle bir durum başıma geldi çözemiyorum. Ucuz yırttım diyeyim en azından hesap tamamen boşaltılmadı. Aklıma bankamatiklere konan kart kopyalayıcı cihazlar da geliyor. Ama öyle durumda hesabı komple sıfırlarlardı. İş bankasında hesap açmayı düşünüyorum dediğiniz gibi.

• registermy kullanıcısına yanıt
    Hesaptan iki kere 5.90 TL çekilmiş. Bu da Türkiye'de satın alınan Xbox Game Pass aboneliği oluyor. Kim yaptıysa bunu, sorumlusunun Türkiye'den biri olma ihtimali çok yüksek. Keylogger ya da phishing vb. şeyler olmadığından emin olmak için bilgisayarınızı Malwarebytes ve Kaspersky ile taratabilirsiniz. Şahsen, tüm alışverişlerimi sadece cep telefonumdan yapıyorum. Bilgisayarımda bankaların internet şubelerine bile girmiyorum. Bilgisayarımı sadece lisanlı programlar ile ve oyun için kullandığım halde yine de bir önlem olmuş oluyor.
  • Triplxt. kullanıcısına yanıt
    179.99lar da 1 yıllık Xbox aboneliği. Macbook'a geçirtecek beni bu olay illa, soğudum microsofttan resmen. Yeni gelecek kartı dediğiniz gibi pc'den en ufak işlem bile yapmayacağım. Gerekirse format atıp kullanırım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.