yalnız şoyle bi durum var aygıt yoneticisine girdigim zaman işlemciler e7700 gorunuyo intel core 2 duo 2.6 ghz olarak iki tane fakat pcde pentium d olarak hangisine inancam :D
quote:
Orjinalden alıntı: hckn
yalnız şoyle bi durum var aygıt yoneticisine girdigim zaman işlemciler e7700 gorunuyo intel core 2 duo 2.6 ghz olarak iki tane fakat pcde pentium d olarak hangisine inancam :D
Aygıt yöneticisinde şöyle görünüyor pcde şöyle demişsiniz , pcde derken dxdiag'dan mı baktınız?
İlginç bir durum ama bencmarkta inanmayın da neye inanırsanız inanın.
Büyük bir ihtimal oyun çalışmayacaktır...
quote:
Orjinalden alıntı: Cool Boy
Büyük bir ihtimal oyun çalışmayacaktır...
Bence çalışacaktır ama akıcı bir şekilde oynayabileceğini hiç sanmıyorum.
arkadaslar oyunu actım 800 600 fenada fps almadım cevaplarını için teşekkürler ama iyi bir laptop almak istiyorum sizin oneriliniz hangi yonde olur acaba??
quote:
Orjinalden alıntı: dr.dRe`
quote:
Orjinalden alıntı: hckn
Aygıt yöneticisinde şöyle görünüyor pcde şöyle demişsiniz , pcde derken dxdiag'dan mı baktınız?
İlginç bir durum ama bencmarkta inanmayın da neye inanırsanız inanın.
evet dxdiagdan baktımda ztn makineye degistirmeye karar vermiştim tekrar teşekkürler acaba hangi model bi laptop uygun olur malum parça degistirme sansı pek olmuyor laptoplarda bundan dolayı iyi bir model marka ne onerirsiniz ?
@hckn
Laptop yerine masaüstü alın hem modifikasyon yapabilirsiniz
quote:
Orjinalden alıntı: 35 GKN 92
@hckn
Laptop yerine masaüstü alın hem modifikasyon yapabilirsiniz
şehir dısı üni okuma ihtimalim yüksek bu sebeple benimde istegim bundan zaten kardes iyi bir sistemle 2 3 sene giderim diye düşünüyorum bu sebeple onerilerinizi bekliyorum ilgin için teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme