Şimdi Ara

Lütfen sadece çocuklu olanlar cevap versin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eşimle ayrılma aşamasındayız.

Dava çekişmeli.

2 küçük çocuğumuz var.

Henüz okul çağında değiller.

2 haftada 1 kez görebiliyorum

Bunun dışında bana çocuklar gösterilmiyor.

Bulunduğum yer de sıkıcı bir yer açıkcası, pek sosyallik bir olay yok.

Sırf çocukları 2 haftada 1 kez göreceğim diye katlanıyorum.

Annem Antalya'da tek yaşıyor.

Taşınsam diyorum,

2 haftada 1 gidip görüp gelirim diyorum ama sonraki zamanlarda üşenirim, ayda 1'e düşer, sonra 2 ayda 1 falan derken çocuklarla arama soğukluk girer diye çekiniyorum.

Siz olsanız ne yapardınız?

Not: Karşı tarafın avukatı güçlü-sağda solda siyasette vs. kolları olan bir avukat. Hakim de mesleğe yeni başlamış biri. Bu yüzden baskı kurup sürekli benim aleyhime kararlar çıkıyor. Benim avukatı da satın aldığını düşünüyorum. Böyle de bir durum var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çocukları "görmek" değil beraber kaliteli zaman geçirmek önemli . Gidip alacaksınız iki gün beraber aktiviteler , oyunlar, faaliyetler yapacaksınız.

İstenirse yapılır Ankara'da da 1+1 bir ev tutarsınız Cumadan gelir çocukları alır Pazar akşam üzeri bırakır Antalya'ya dönersiniz

Şimdiden "üşenirim" diyorsanız zaten iletişiminiz bir zaman sonra kopacak demektir. Baştan hiç kasmayın gidin kendinize sıfırdan bir hayat kurun.

Yasalar belli , davalarda görüşme periyodu ,yeri , telefonla konuşma saatleri bile tanımlanıyor. Onlar dışında çocuğu gösterme zorunluluğu yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anneyle bir şekilde dostane anlaşıp arayı bulmanız sizin için hayırlı olur. Çocuklar 3 yaşından küçük değilse ayda 2-3 gün aralıksız görüşebilmek bağınızı diri tutar diye düşünüyorum. Hem annede bilinçli bir kötülük ve inat-kin hissi yoksa onun için de kafayı dinlemek için fırsat olur hoşuna gider. Tabi bir şekilde güven vermek lazım çocuğu kaçırma endişesi olmasın diye.

Mesela Antalyaya her sene haftalık tatile götürebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hukuki olarak asla boşlamayın. Her ne kadar karşı tarafın siyasi kuvvet vb baskınlığı varsa, Adaletle alakalı olan mahkemelerin de bu baskıya karşı şerefli bir duruş izlenimi verme mecburiyeti vardır. Bunu en azından yapmaya çalışacaklardır. BU yönde siz de gerekli mücadeleyi yapmalısınız. herşeyi uyaptan takip etmelisiniz.

Emsal kararları, yargıtay bozma ve onama kararlarını karar arama bölümlerinden ineceleyin düzenli olarak. Kendi avukatınızla da verimli konuşmalar yapıp mahkemede mukaddir ve heyeanınızı kontrol ederek sonuna kadar bastırın.

Haklıysanız bırakmayın!!!!

Siz erkek tarafısınızdır , ilk mesajda yazmıyor. Baba o kadar önemli ki çocuklar için...

• Çocukların tam gelişim zamanı hem anne hem baba ile iletişim halinde olmaları gerek. Eğer eşinizle anlaşabilirseniz bu süreyi uzatın ve bunu kendiniz için değil çocuklar için olduğunu anlatmaya çalışın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.