Şimdi Ara

Lütfen sadece korkmayacak arkadaşlar baksın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
8.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya zaten videoyu izleyen ölmüyo, ama insanın sinirini bozan ve depresyondaki birini çok rahat etkileyebilecek bir video. İzleyen kişinin canını sıkıyor çünkü.
  • Bağıran karı tehlikesi var mı? İzleyen arkadaşlar alıntılasın ona göre izleyecem.
  • Biri net bir şey yazsın
  • Korkunçlu garı yok ama korkabilirsiniz.
    BELKİ!
  • quote:

Orijinalden alıntı: TitanyumluKek

Youtube da Mereana Mordegard Glesgorv isimli bir video vardı. Eğer youtube da ararsanız hiç bir şey bulamıyacaksınız.Eğer bulursanız videonun 20 saniyesi boyunca mal mal ifadesiz bir şekilde size bakıyor.. Ve sonunda 2 saniye size sırıtıyor..Arkaplan boş.
    Video 153 insanın oyulmuş gözlerini YouTube ofisine postalayana dek.İnsanlar videoyu izleyenlerin çeşitli yollarla intahar ettiklerini söylüyor.Ama her insan kollarına gizli bir şifreyi kazıdığı biliniyor ama kimse bu şifreyi henüz çözemedi.
    Youtube periyodik olarak ilk 20 saniyeyi siliyor,ve böylece kimse gerçek videoyu izleyemeyip yükleyemiyor.Videoyu bir YouTube çalışanı izledi, 45. saniyeden sonra çığlık atmaya başladı.O adam şimdi sürekli sedasyon geçiriyor ve ne gördüğünü yada ne işittiğini bilmez hale geldi.
    Bu videoyu kimin yüklediği asla bulunamadı yada IP adresini. ve videonun içindeki adam da hiç bir zaman bulunamadı.
    Video
    Mereana Mordegard Glesgorv videosunun çeşitli versiyonları internette bulunmaktadır.Bazı insanlar videoyu izledikten sonra garip hissettiklerini söylüyor ama hiç olumsuz bir şey olmuyor.
    Video:http://www.youtube.com/watch?v=Xf6Geh82vXg

SESİ AÇIK SONUNA KADAR İZLEYİN. İNANMAYANLAR BUNU YAPSIN!

1.05 Dan sonra izleyin!!!

Gerçekte aslında bu şekilde olmuş

• Güzel bir kız olsa izleyecemde bu adama baktım sıkıldım korkunç bir şey göremedim.
  • creepypastaların hiçbiri gerçek değildir uydurma inanmayın
  • CSB

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış
  • Ya kirmizi fon arti bakisi değişmeyen bir adam arti degisik müzik. Izleyin bir şey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahım sen bu KOMPLO TEORISYENLERİNE AKIL VER
  • quote:

Orijinalden alıntı: TitanyumluKek

quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

İzledim bir halt yok fotoğraf bir aşağı bir yukarı oynuyor herif de ifadesiz bir şekilde suratına bakıyor tamamen yalan

Ya kızdırmayın beni yalansa araştır öyle gel
    Ve sonuna kadar izle!

Arkadaşım ne istiyorsun gözlerimizi çıkarıp sana mı yollayak?
    İzledim bir halt olmadı sonuna gadar izledim, baştan sarayım mı bidaha ?

• hesap makinesiyle cekilmis sıkıldım kapattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 9 Şubat 2014; 22:02:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fake
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.