Şimdi Ara

lütfen tardım edin !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben knıght'ı arkadaşın bilgisayarından flash diskle kendi bilgisayarıma attım...Oyuna girerken download.knıgtonline.com diye bi hata aldım... options a girip patch bölümündeki 1708 i 1724 yaptım... sartr geldi ama oyuna girdiğimde rengarenk bir ekran çıktı. Karmakarışık ve hiçbir karakter belli olmuyor. Bu benim ekran kartımdan mı kaynaklanan bi problem yoksa patchleri yüklemediğim için olan bi sorun mu çünkü arkadaştan bilgisayarıma attığım dosya knıght online'ın setup dosyasıydı yani patchler hiç kurulmadi... çok karışık anlattım biliyorum ama lütfen anlamaya çalışıp yardım edin...

• arkadaşlar patchleri yükledim 1724e kadar ama sorun hala devam ediyo ekran kartım NVIDIA GeForce FX 5200 sorun ekran kartından mı kaynaklanıyor??
  • quote:

Orjinalden alıntı: harew

ben knıght'ı arkadaşın bilgisayarından flash diskle kendi bilgisayarıma attım...Oyuna girerken download.knıgtonline.com diye bi hata aldım... options a girip patch bölümündeki 1708 i 1724 yaptım... sartr geldi ama oyuna girdiğimde rengarenk bir ekran çıktı. Karmakarışık ve hiçbir karakter belli olmuyor. Bu benim ekran kartımdan mı kaynaklanan bi problem yoksa patchleri yüklemediğim için olan bi sorun mu çünkü arkadaştan bilgisayarıma attığım dosya knıght online'ın setup dosyasıydı yani patchler hiç kurulmadi... çok karışık anlattım biliyorum ama lütfen anlamaya çalışıp yardım edin...

Arkadasım bu genel bir sorun galiba herkes yeterince konu acmıs...
    Bence sen virus koruma programlarını kapat bide oyle dene.
    Ayrıca sitesine girip biraz arastırma yapabilirsin belki sunuculardan kaynaklanıyordur.
    Yada arkadasının pc sinde knight online kurulu ise kurulu klasore pc ne atabilirisin

• teşekkür ederim denicem
  • olmadı... sanırım yanlış anlaşıldı çıkan ekran şöyle

http://img149.imageshack.us/my.php?image=yenibitelemresmijt1.png

bunun sebebi ekran kartı mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harew -- 28 Ocak 2009; 18:13:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.