Şimdi Ara

Lütfen yardım. Aracım neden çok yakıyo olabilir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kaygerya

quote:

Orijinalden alıntı: muratkptan

quote:

Yanlis partiye oy attiginiz icin fazla yakiyor olabilir

Sonuna kadar haklısın ama, hangi partiye oy verdiğimi bilmiyosun ? Bu şekilde değilde, daha iyi bir dille konuşmayı tercih etmelisin.

Tamam o zaman birileri yanlis partiye oy atmis olarak degistiriyorum cumlemi

Haklısın kardeş. 1.58 TL benzinin vergisiz hali, 1.59 TL mazotun vergisiz hali. Türk milleti olarak halimiz bu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yanlis partiye oy attiginiz icin fazla yakiyor olabilir

Sonuna kadar haklısın ama, hangi partiye oy verdiğimi bilmiyosun ? Bu şekilde değilde, daha iyi bir dille konuşmayı tercih etmelisin.

Tamam o zaman birileri yanlis partiye oy atmis olarak degistiriyorum cumlemi

Haklısın kardeş. 1.58 TL benzinin vergisiz hali, 1.59 TL mazotun vergisiz hali. Türk milleti olarak halimiz bu.

diğerlerine verince değişecekmi? hayır.hepsi birbirinden beter.

• Siyaset meydanına döndük arkadaş
  • maalesef bu bizim kaderimiz olmuş. geçen yıl endonezyada 16 kuruşluk zam için halk sokaklara döküldü. hükümet zam kararından vazgeçmek zorunda kaldı. biz ise koyun gibiyiz. içimizden saydırıp sessizce otururuz. fark bu !
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyyah_69

maalesef bu bizim kaderimiz olmuş. geçen yıl endonezyada 16 kuruşluk zam için halk sokaklara döküldü. hükümet zam kararından vazgeçmek zorunda kaldı. biz ise koyun gibiyiz. içimizden saydırıp sessizce otururuz. fark bu !

Biz araba camlarına yazarak, ev camlarına yazılar asarak, protesto ederiz. İçimizden söveriz, devlet sitelerinden bi kaç mesaj göndeririz. Biz bunları yapana kadar bir 'BU SENE ZAM YOK' derler bizde buna seviniriz. 2 ay sonra aynı şeyler..
  • Arkadaşlar aracın egzozunu değiştireceğim. Orjinale çevirmeyi düşünüyorum aracı. Lastikler zaten kabaklaşmış durumda. Aldığımda adam orjinal boyutta olandan bi takım vermişti. Kış lastiği onlar ama olsun zaten aracı hafta sonları kullanıyorum. Orjinal 5 kollu jant buldum ucuza. Onları takıcam. Aracı ilk günlerdekihaline getirmeyi düşünüyorum. Sadece hafif aşağıda dursun yeter Nostalji
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.