Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM Çıldırmak Üzereyim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende ilginç bir durum var.Apartmanda 4 kişi kablolulu olarak ortak internet kullanıyoruz.2 senedir sıkıntı yoktu ancak son 1 aydır doğru dürüst internete giremiyoruz (dördümüzde).Bağlantı sürekli gidip geliyor.İşin ilginç yanı torentten download yapıyor ama web sayfalarına giremiyoruz.Kafayı yememek elde değil.TTnet müşteri hizm.defalarca aradık çözülmedi.Bilgisi olan veya tavsiyesi olan yardım etsin lütfen.Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: spilanemon

Arkadaşlar bende ilginç bir durum var.Apartmanda 4 kişi kablolulu olarak ortak internet kullanıyoruz.2 senedir sıkıntı yoktu ancak son 1 aydır doğru dürüst internete giremiyoruz (dördümüzde).Bağlantı sürekli gidip geliyor.İşin ilginç yanı torentten download yapıyor ama web sayfalarına giremiyoruz.Kafayı yememek elde değil.TTnet müşteri hizm.defalarca aradık çözülmedi.Bilgisi olan veya tavsiyesi olan yardım etsin lütfen.Teşekkürler.

Modemi fabrika ayalarına yükleyin , tekrar kurun sorun devam ederse Spritter değiştirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spilanemon

Arkadaşlar bende ilginç bir durum var.Apartmanda 4 kişi kablolulu olarak ortak internet kullanıyoruz.2 senedir sıkıntı yoktu ancak son 1 aydır doğru dürüst internete giremiyoruz (dördümüzde).Bağlantı sürekli gidip geliyor.İşin ilginç yanı torentten download yapıyor ama web sayfalarına giremiyoruz.Kafayı yememek elde değil.TTnet müşteri hizm.defalarca aradık çözülmedi.Bilgisi olan veya tavsiyesi olan yardım etsin lütfen.Teşekkürler.

büyük ihtimal ttnet akk den dolayı hızınız düştü 1 kişi dowload yaptığında sizin net felç olur...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARKADAŞLAR YARDIM!
    11 yıl önce açıldı
    Lütfen acil yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.