Şimdi Ara

Lutfen yardim cok karistim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba; bende Jamo nun classic 10,surround 200,center 200 ve sub sw400E seti var ve bugune kadar eski bi amfi kullaniyordum denon avr-900.Simdi elimdeki amfiyi degistirmek istiyorum ancak bu sete gidecek (1000-1700tl arasinda) bir amfi ariyorum.Denon,Harman Kardon ve Sony baktim ancak forumda okudugum birkac yazidan sonra kafam iyice karisti.sizden ricam nasil bir amfi almaliyim?yada ne onerirsiniz? tesekkurler

• Kafanizi karistiran nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafan hiç karışmasın kulak senin arkadaşım dinlemeden alma bir cihaz herkez duyabildiği kadar yorum yapar başkasını süper dediği sana kötü gelebilir daha iyi bir kulağın varsa aynı şekilde başkasının kötü dediği san güzel gelebilir .

ha şu olabilir bazı anfiler sert ses sever bazı ları soft sesleri sever ki hoplarda bu böyle senin hopun daha çok soft sesleri seviyorsa o yönde anfi alman doğru olacaktır . bunu da sen den başka kimse alayama taki sölediklerini kullanan biri daha yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalayalper

Kafanizi karistiran nedir?

Kafamin karistigi nokta su benim hoparlorlerin guclerine gore mi amfiyi secmeliyim kusura bakmayin cok anladigim bir konu degil ogrenmeye calisiyorum bunlari.bide forumda bir entry vardi 8ohm amfiye 6ohm hop kullanilirmi fln diye.ben birkac tane amfiye baktim karar vermekte zorlaniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pctechnic01

kafan hiç karışmasın kulak senin arkadaşım dinlemeden alma bir cihaz herkez duyabildiği kadar yorum yapar başkasını süper dediği sana kötü gelebilir daha iyi bir kulağın varsa aynı şekilde başkasının kötü dediği san güzel gelebilir .

ha şu olabilir bazı anfiler sert ses sever bazı ları soft sesleri sever ki hoplarda bu böyle senin hopun daha çok soft sesleri seviyorsa o yönde anfi alman doğru olacaktır . bunu da sen den başka kimse alayama taki sölediklerini kullanan biri daha yoksa

Tesekkur ederim cevabiniz icin sanirim haklisiniz dinlemeden karar vermek zor olacak sanki..ama bu hoparlorler icin en iyisini bulmak su sartlarda biraz zor olacak gb cunku pek anldigim bi konu degil henuz:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiberOzg

quote:

Orijinalden alıntı: pctechnic01

kafan hiç karışmasın kulak senin arkadaşım dinlemeden alma bir cihaz herkez duyabildiği kadar yorum yapar başkasını süper dediği sana kötü gelebilir daha iyi bir kulağın varsa aynı şekilde başkasının kötü dediği san güzel gelebilir .

Tesekkur ederim cevabiniz icin sanirim haklisiniz dinlemeden karar vermek zor olacak sanki..ama bu hoparlorler icin en iyisini bulmak su sartlarda biraz zor olacak gb cunku pek anldigim bi konu degil henuz:)

cihaz alırken cihazdan anlaman senin için önemli olmaması gerek şuan için gözlerini kapat hangisi dinlerken içinde birşeyler hissediyorsan o senin için uygun olanıdır.

daha sonra olayın teknik kısmına bakarsın arkadaş önemli olan birinci dediğim .

kulak senin dediğim gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaslar bi bakin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.