Şimdi Ara

Lütfen Yardim. Cruze sistem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2012 model chavrolet cruze marka aracima ön kapilara mid ustlere tweeter, subwoofer ve bas olarak orta duzey bir ses sistemi yapmak istiyorum. Belki sonradan arka kapilara da gecebilirim. On kapilarim 16 cm. bnim icin onemli olan yukses seste kalitenin bozulmamasi. Yaklasik 1000 lira limitim var. bana oneride bulunabilcekler var mi? Bir de basin tonlarindan pek anlamam. Ama titretevtitrete vurmasi hosuma gider.

Ve bir kac sorum olacak.
    1-) Aracimda tryp olarak orjinal MyLink ekran mevcut (http://www.arabam.com/foto-galeri/haber/chevrolet-cruze-station-wagon-ile-cruze-ailesi-tamamlandi/7815/4 ). Okudugum diger konularda hep pioner teyp tavsiye edilmis fakat benim ekrani sökmem biraz mantiksiz olur. Bunun icin sanirim cevirici tlakiliyormus arkasina. Ben orjinal teybimi kullanabilir miyim? Kullanirsam ne gibi zararlari olur? Max ses veya ses kalitesindes ikinti olur mu?

2-) Amfi konusu cok kafami karistiriyor. 2 adet amfi takmak istemiyorum. Mid icin stereo bass icin mono amfi gerekiyormus. Anlattiklarim dogrultusunda bana ne tarz bir amfi olur? 5 kanalli alip bir kanalla bassi mi beslemem gerekir?

Yardimlarinizi bekliyorum. Herkese tesekkurler.

• araç sedan olduğu için büyük sub takmak lazım. bunun için de rms gücü yüksek bir mono amfiye ihtiyacınız olacaktır. tek amfiyle işi bitireyim derseniz 5 veya 4 kanal amfi iş yapar ama o zaman da orta seviye bir sub takabilirsiniz. teyp değişmeden de sistem kurulur ama rca çıkış olmayacağı için kalite biraz düşer.
  • Cevabin icin cok tesekkur ederim. Söylemeyi unutmusum arabam hb. 4 kanal amfiler 5e göre daha ucuz. Sana 4 de 5 de olur demissiniz. O zaman neden 5 takiliyor? 5 kanal taksam avantajim ne olur? Bir de guzel bir bass icin kac watt kac rms takmam gerek yukses titremelii falan. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aybbb -- 19 Eylül 2013; 0:56:00 >
  • 5kanala düşük güçte 2takım mid ve sub takılabilir veya güçlü tek mid ile düşük bir sub. 4kanala 2takım mid veya tek takım mid ile sub takılabilir. En büyük fark 5kanala 2ohm sub takılabilirken 4kanala takılmaz genelde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hertz ep5 amfi, re audio rex10 sub ve hertz hsk165 güzel olur;)

• barishrocker kullanıcısına yanıt
    Hsk biraz pahali ya :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman esk serisi olur;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence esk yerine focal 165 A1 daha iyi olur yada helix ama bu isler 1000 tl yle baslayip daha farkli rakamlara dogru uzamakta....
    baris arkadasimizin bahsettigi seriler giris serileri hertz ep 5 audison sr5 helix DBfive arac hb oldugu icin 20 cm sub yeterli olur ama dinledigin muzik turune gore konusmacilarinin secimini yapman daha saglikli olucaktir arti yalitim cok onemli vs vs

cozum olarak ben focal e daha sicak bakiyorum arti bu arkadas aracindan yapmis istersen bi gozat

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.557517030962577.1073741858.178780078836276&type=1

iyi forumlar

• Arac cok iyi olmus. Acikcasi aydin elektronik herkesin ankarada gozu kapali git dedigi yer. Nemde suan kicker crv 12 ve m acustic 2000.1 mono amp. Var.
    simdilik bununla idare edip 2014 ocak gibi stereo amp ve mid takim isine girecegim.
    Dinledigim muzik turu r&b, house, tukce yananci pop. Ve surekli yuksess esli dinlerim.
    Soracagim 2 soru var
    Ilk olarak sadce ön kapiya mid takimi ve bir amfi isimi gorur mu? Yoksa 2 takim mi mid almam gerek?
    Ikinci olarak orjinal ana uniteme (mylink) 2 amfi baglayabilir miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cvr 12 ve m acutik ikilisi cok sert calacaktir aracinda onlere cok iyi bir mid gerek bence sen kendini zorla onlere AUDISON AVK 6 olmadi HERTZ HSK 165 oda olmadi FOCAL PS 165 al ilerde pisman olma

ikincisi orjinal oem cihazina amplifikator baglaman mumkun bazi anfilerde high input girisleriyle donusturucu kullanmana gerek kalmiyacak hertz hcp 4 pioneer gm 6500 audison sr 4 ws ws

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.