Şimdi Ara

Lütfen Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hafıza KARTIM Çalışmıyor Pcde Format atamıyorum salt okunur diyo cepde de atamıyorum lütfen yardım edinnn

• http://forum.donanimhaber.com/m_3738377/tm.htm bak buraya git...biraz arastırsanız...gercekten bulabılecegınız bılgıler var...hep hazır hep hazır nereye kadar...

• Ama Olumlu Bir Cevap Veren Yok Bana Bunun Çözüm Yolunu Açıkca Anlatabilcek Biri Yokmu!!
  • o kadarınıda sen arastıracaksın.ben sımdıden 2 tane boyle sorunla karsılasmıs arkadas buldum...ve bunlardan teki sorunu cozmus..
  • yardım arayan arkadaşlara yardım edersek ileride onlarda başkalarına yardım eder.arayıpta bulamamış olabilir.gözünden de kaçırmış olabilir.insanlık hali.bu tür şeyleri fazla irdelememek lazım.
  • Aramazmıyım Kardeşim Aradım Hata Programda İndirip de Dendeim Hyala Çözemedim
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Seazo

Aramazmıyım Kardeşim Aradım Hata Programda İndirip de Dendeim Hyala Çözemedim

imkan varsa bi de telefonu aldığın yere danış.ya da kartı aldığın yere.
  • Önceden Çalışıyordu Bugün Kart Okuyucda Çalışmadı Telefondan
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Seazo

Önceden Çalışıyordu Bugün Kart Okuyucda Çalışmadı Telefondan

bence kartın markanın adı neyse onun internet sitesinden suppor/yardım e-mailleri, telefonları olacaktır.o yolu den belki bir çözüm bulursun.istersen bu konuda sana yardımcı olabilirim.

msn/e-mail adresim:qtq_0@hotmail.com
  • -edit-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 15 Ağustos 2005, 3:41:21 >
  • Evet
  • çok özeür dilerim mesajı yanlış yere attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 15 Ağustos 2005, 3:47:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.