phlips46pfl7605 TV kullanıyorum. Harici hard diskimi usb ile tv ye bagladım. Harici harddiskimdeki mkv uzantılı dosyaları açıyor fakat ses alamıyordum. mkv2ac3 isimli bir programla, ses formatını dts den ac3'e cevirdim fakat 8 gb lık film oldu 1,6 gb. goruntu kalıtesınden mi yedik acaba? tamam bu sefer ses geliyor ama sonuna kadar acmama ragmen pek de ıyı deıl ses duzeyi. ayrıca bir türlü alt yazıyı çıkartamıyorum bunun bir çaresi varmı lütfen söyleyin? ses dosyalarımın uzantısı srt ve film le birebir aynı adda ama alt yazı yok? birde film le aynı isimli mta uzantılı dosyalar var, ve zaten bu dosyaları tv den harddiski acınca goremiyorum sadece mkv isimli dosya goruluyor. ne yapmam gerekiyor lutfen birisi yardım edebilirmi?
tesekkurler simdiden
Hard diskiniziz özellikleri nedir... MKV için player ne kullanıyorsun codec ne var bunlar da önemli...
quote:
Orijinalden alıntı: proffesor
Hard diskiniziz özellikleri nedir... MKV için player ne kullanıyorsun codec ne var bunlar da önemli...
hard diskim toshiba 500 gb stor.e art 3 codec ve mkv player kullanmıyorum direk tv nin usb girişine baglayıp hard diskten calıstırıyorum
ses dosyalarını ayrı çıkarıp mkv ile ayrı bir yerde birleştirmeyi denesen mkv merge diye bir şey var...
mkvlere ses dosyası altyazı eklemek için kullanabiliyorsun mkv mergi...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme