Şimdi Ara

Lütfen yardım edin :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10. sınıfta okumaktayım. 9. sınıf ve 10. sınıfın ilk döneminden hiçbir şey bilmiyorum
    Tıp Fakültesi kazanmak istiyorum.
    Her şeyi son sene dershaneye bırakırsam yetiştiremeye bilir ve çok zorlanırım.
    Hedefim Hacettepe falan değil :) MF-3 te 485 alsam yeterli :)
    Diploma ortalamam tahminimce 55-60 gelir.

1- Sizce YGS'yi ne zaman bitirmeliyim?
    2- Sizce çalışmaya ne zaman ve nasıl başlamalıyım?
    3- Sizce 9. sınıfı ve 10. sınıfın ilk dönemini ne zaman tekrar etmeliyim yoksa hiç tekrarla uğraşmadan YGS ve LYS mi çalışmalıyım?

LÜTFEN YARDIM EDİN... TEŞEKKÜR EDERİM... ALLAH RAZI OLSUN.

• Bende şimdiden başla o kadar puan yapmak kolay değil son sınıfa bırakırsan şimdiden unut o tıp fakültelerini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10. Sınıfta aklının başına gelmesi de güzel tabi cevaplara geçersek şu an normal konularını bırakıp ygs çalışmanın hiçbir mantığı yok. Bu dönemin konularını hakkıyla bitirmen yeterli. Elinden geliyosa 10.sınıfın tamamını hallet. Yaz geldiğinde 9dan eksiklerini tamamlayıp 10u da tekrarlarsan ve bu düzeni hayatına oturtabilirsen geç kalmış değilsin.

• Teşekür ederim. Peki konu tekrarlarını nereden yaabilirim? Kimya Fizil Geometri Matematik ve Biyolojide? Kaynak kitap veya site önerinizvar mı?
  • Ara sınıfların kaynaklarını hatırlamıyorum açıkcası. Varsa elindekileri değerlendir yoksa hocalardan fikir alabilirsin. Ekol hoca fena değildi detaygeomat bi de fizik için mustafatekinay vardı sanırım. Sürekli değişiyo gerçi. Ha en istikrarlı ve eksiksiz körfez video var. Körfezin sitesine üye olup ordan dinleyebilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.