sony vaio laptopumu uykuya geçirdiğim zaman mouse hareket ettığı anda tekrar açılıyor bakın bilgisayarı kapattığımda değil uykuya aldığımda yapıyor bunu sadece....aygıt yöneticisinden mouse nin bilgisayarı başlat bölümündeki tiki d kaldırdım ama sonuç yine aynı anlamadım 2 gün önce yapmıyordu LÜTFEN YARDIM!!!
Denetim masasindan ayarlayabilirsin onu ama suan tarif edemeyecegim
başlat => aygıt yöneticisi => fare ve diğer aygıtlar => buradan hareket ettiğinde bilgisayarı uyandıran fareyi seç => sağ tık özellikler =>power management (güç yönetimi gibi bir şey olmalı en sağdaki sekme) orada bulursun
quote:
Orijinalden alıntı: mithat14
sony vaio laptopumu uykuya geçirdiğim zaman mouse hareket ettığı anda tekrar açılıyor bakın bilgisayarı kapattığımda değil uykuya aldığımda yapıyor bunu sadece....aygıt yöneticisinden mouse nin bilgisayarı başlat bölümündeki tiki d kaldırdım ama sonuç yine aynı anlamadım 2 gün önce yapmıyordu LÜTFEN YARDIM!!!
Başlat >> Aygıtlar ve Yazıcılar >> PS/2+USB Mouse >> Gelen pencereden donanım sekmesine >> Orda HID uyumlu fareye çift tıkla.. Gelen pencereden güç yönetimine tıkla "Bu aygıt bilgisayarı başlatsın" seçimini kaldır.
1. Click Start/ Windows buton, in the search on the left side bottom, type Device, you will see Device manager, select that. 2. Click the plus (+) sign next to System Devices. 3. Right-click the ACPI Fixed Features button and select Uninstall. 4. Restart the system.
bunu buldum.
aygıt yöneticisinde sağ tıkla sistem aygıtlarında artıya tıkla genişlet. ACPI Fxed Features'ı sil diyor.
arkadaşlar dediklerinizi yaptım ama gene de mouse hareket edince bilgisayar başlıyo bana garip gelen de bu zaten kaldırmama rağmen ordaki işareti bişi değişmiyo...gene de yardımarınız için çook teşekkür ederim
Başlat >> Aygıtlar ve Yazıcılar >> PS/2+USB Mouse >> Gelen pencereden donanım sekmesine >> Orda HID uyumlu fareye çift tıkla.. Gelen pencereden güç yönetimine tıkla "Bu aygıt bilgisayarı başlatsın" seçimini kaldır.
Alıntıları Göster
7 yıl sonra alıntılamak biraz garip ama sorunumu çözdü hocam. Teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme