Şimdi Ara

lütfen yardım edin nationchangescroll(ırk değişimi) bastım değiştiremedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 81lwl karus archer char satın aldım dün.2 tane yan charı var 50 lwl civarı. 81lik olan chardan, aldığım çocuk 2 hafta önce ncs çekmiş dünde seal unseal falan bişeyler yaptı cafede. Mykol olsa yaparım ama site yeni bilmiyorum o yüzden yapamıyorum dedi. 3 chardada hiçbir clan hiçbir friend hiçbir görev yok fakat sağdaki yan charda bi görev bugda kalmış moradonda "entrep trader berret" den pincer poison görevi 3 tane pincer poison toplamam gerekiyor. Görevi bitirdim 3 tane pincer poison topladım beretin üstünde yeşil ünlem çıktı fakat berete tıklayınca, o görevle alakası olmayan bir görev kalmış sadece berette o görev için ne toplamam gerektiğini falan söylüyor, sağda gözüküyor görev penceresinde before compensation yazıyor ona tıklıyorum give up diyince olmuyor. siteye girince hiç ırk değiştir gibi bi seçenek çıkmıyor.yardım edin lütfen karus oynayamam hiçbir yerini falan bilmiyorum ve arkadaşlarım hep el morad. cevaplarınızı bekliyorum şimdiden sonsuz teşekkürler.

Uploaded with ImageShack.us

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pektas -- 13 Haziran 2010; 2:54:44 >

• 60görüntülenme 0 cevap hadi arkadaşlar..
  • +++
  • kardes ırk değiştirmemi yoksa nick değiştirmemi basacan ncs diyon sonra karus falan diyorsun
  • kardes nation change scroll yani ırk.
  • up
  • bildiğim kadarıyla ırk değiştirme scrolunu kullandıktan sonra
    siteden de bunu onaylıyordun, sonra oyun yöneticileri ırk değişimi işini hallediyorllardı...

ben 1 kez böyle değiştirmiştim (3 yıl önce:D)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FightMaster

bildiğim kadarıyla ırk değiştirme scrolunu kullandıktan sonra
    siteden de bunu onaylıyordun, sonra oyun yöneticileri ırk değişimi işini hallediyorllardı...

ben 1 kez böyle değiştirmiştim (3 yıl önce:D)

:) 3sene önce mykol vardı ve kolaydı şimdi kimse bilmiyor :S
    t.ler cevap için
  • up
  • ben ekolaya geçmeden önce orc çarımı elmorad yaptım aldım kağıdı bastım çıktım oyundan
    girdim siteye siteden onayladım altlarda biyerlerdeydi oyuna girdim ırk değşti:D
  • Kardeşim öncelikle ;

3 Charınıda Klandan Çıkarıcaksın
    Friend listesini sileceksin
    Maradona geçireceksin.

Bunları yapmazsan bug olur ve nts boşa gider. Böle bişi olmuşsa mail at düzeltirller.
  • klandan çıkmasada otomatikman klandan çıkartıyorda frient listesini bilmiorm maradonda olup olmaman önemli değil ben lüferdeydim değiştirdim maradona attı(ama şimdi bug ola bilir sen yinede arkadaşı dinle iyi anlatmış bugsuz transfer yap)

bide siteden değit ediceksin
  • yaptım herşeyi yaptım siteden link gelmiyor :S ne var ne yok yaptım siteden link bir türlü gelmedi :S
  • up
  • up
  • up
  • Boy abdesti al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.