Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM EDİN!!! POLO

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DEĞERLİ ARKADAŞLAR ..ÖNCELİKLE HEPİNİZE SELAMLAR....1998 MODEL VW POLO CW 1,6 VARİANT LPG'Lİ ARACIM VAR.. ARACIMDAN ÇOK MEMNUNUM .. YALNIZ ARACIM STOP EDİYOR.. KIRMIZI IŞIĞA GELDİĞİMDE MOTOR ISININCA STOP EDİYOR FARKINA BİLE VARMIYORUM BAZEN.. MERSİN'DE YETKİLİ SERVİSE GÖÜRDÜM BENDEN 800 TL PARA ALDILAR.. BOĞAZ KELEBEĞİNİ DEĞİŞTİRDİLER.. 1 AY KADAR SAĞLIKLI ÇALIŞTI.. AMA ÇOK BİNMEDİM ARACA... ŞİMDİ YİNE BAŞLADI SORUN IŞIKLARA YAKLAŞINCA BOŞTA DEVİR SAATİ BİR ANADA DÜŞÜP STOP EDİYOR.. BOĞAZ KELEBEĞİNİ KİRLENDİMİ ACABA DEYİP TEMİZLİK YAPTIM.. BİR ÇÖZÜM OLMADI.. TEKRAR SERVİSE GİTTİM BEYNE PROĞRAM ATALIM DEDİ BİR DE BEYİNDEN KAYNAKLI OLABİLİRMİŞ.. SERVİS BENİ KANDIRIYOR GİBİ ARTIK İNANCIM KALMADI NE YAPMAM GEREKİYOR..ARACA BİNİNCE MORALİM ÇOK BOZULUYOR, BİNMEK DAHİ İSTEMİYORUM ARTIK.. SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malibumali -- 12 Mart 2013; 16:06:57 >

• Bu sorunu tecrube etmedim henuz ama burda baska birisi cok benzer bir problem yasamis, sizin gibi baya ugrasmis ama sonunda cozmustu. Konuyu hatirlayamiyorum ama biraz kurcalayip bulursaniz yardimci olabilir sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorun LPG den kaynaklı da olabilir. LPG ustasına bir danışın. Örneğin benzindeyken bu durum yaşanmıyorsa kesin LPG dendir.
  • araçta proplem hala devam ediyor.. dbujiler değişti distrübütör tornaya verdim..tekrar takıldı..adaptasyon ve gaz ayarları yapıldı..

ama malesef mersinde volkswagen polo'dan anlayan ne servis var ne de usta...:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malibumali -- 9 Nisan 2013; 14:20:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malibumali

araçta proplem hala devam ediyor.. dbujiler değişti distrübütör tornaya verdim..tekrar takıldı..adaptasyon ve gaz ayarları yapıldı..

ama malesef mersinde volkswagen polo'dan anlayan ne servis var ne de usta...:(

Yetkili servislerin birine gösterin. Öncelikle arıza tespiti yaparlar. Tahmini bir maaliyet çıkarırlar. Yaptırmak zorunda değilsiniz. Çok uçuk bir fiyat istemezlerse yetkili sevisten şaşmayın. Çünkü yapılan işin 2 yıl garantisi vardır. Aynı arızadan 2 yıl içinde ayrıca bir para ödemezsiniz. Geçmiş olsun...
  • MERSİNDE GEZMEDİĞİM YETKİLİ VE ÖZEL SERVİS KALMADI ARACIN BEYNİNİ DEĞİŞTİRECEK OLAN DA ÇIKTI SİBOPLARIN YANMIŞ OLACAĞINI DA SÖYLEYEN ÇIKTI...EN SON Bİ ÖZEL BİR SERVİSTE..MANTIKLI BİR ŞEYLE KARŞILAŞTIM.. KENDİMCE ANLATTIM.. USTA YAPACAĞIM BİRŞEY YOK DEDİ BANA ÖNERİSİ LPG Yİ TAMAMEN KAPATIP ARACIN SADECE BENZİNE BAĞLAT VE YAKLAŞIK 1 DEPO KADAR BENZİNDE KULLANDIKTAN SONRA GELMEMİ İSTEDİ BENDE YAPTIM.. NE HİKMETTİR Kİ BENZİNDE VE LPG DE STOP EDEN ARAÇ..LPG Yİ KAPATTIKTAN SONRA STOP ETMEDEN 150 KM YOL YAPTIM..ANLADIM Kİ PROPLEM LPG DEN KAYNAKLIYMIŞ..USTANIN DEDİĞİ GİBİ YAPACAM 1 DEPO KULLANIP DAHA SONRA GENEL BAKIMA GİDECEĞİM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malibumali -- 11 Nisan 2013; 14:30:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.