Bildirim
Lütfen yardım edin WiFi gitti tezim yarım kaldı !!!
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güncel -
bilgisayarının tam modeli nedir? -
HP 15-R203NT L0E80EA NOTEBOOK -
Bilgisayar üzerine gelip sağ yönet aygıt yöneticisine girip ünlem vs var mı bakar mısın -
https://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp75001-75500/sp75249.exequote:
Orijinalden alıntı: catlak62
HP 15-R203NT L0E80EA NOTEBOOK
şunu telefonuna indir hocam sonra at usb kablon ile kur düzelir büyük ihtimalle. olmazsa tekrar yaz wp den konuşup adım adım halledelim yarım kalmasın tezin -
-
ek olarak aygıt yöneticisini açtığında bilgisayar adına sağ tıklayıp donanım değişikliklerini tara dediğinde eğer windows kurulumunda varsa driveri önceden tanımlı düzelmesi lazım. -
Ağ bağdaştırıcıları sekmesini açar atar mısın hocam buraya -
-
Telefon İphone hocam indiremiyorum maalesef -
Hocam driver kurulu görünüyor donanımsal problem olduğunu düşünüyorum ethernet kablosuyla bağlama şansınız var mı laptopu internete? -
Denedim maalesef onu da görmedi -
-
Hocam çok büyük ihtimal donanımsal elimde olmadığı için kestiremiyorum sorun gidere basınca hoparlörde ne diyor? -
Sorun giderme sorun belirleyemedi diyor -
Hocam usbden boot edilebilir bir linux işletim sistemi yapabilirseniz sistemi öyle açabilirseniz aynı sorunları görecek mi bakmanız gerek bu şansınız var mı? -
Hocam ağ bagdastiricilarimdaki iki öğeyi sağ tıkla yapıp kaldırıp donanım değişikliklerini Tara yapmayı dener misin bı? -
Şu an hiç yok hocam, usb var fakat indirebileceğim bir şey ise internet olmadığı için maalesef -
Benzer içerikler
- laptop power tuşuna basıyorum açılmıyor
- hp laptop klavye çalışmıyor
- biosa nasıl girilir windows 10
- yazılım için laptop önerisi 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X