iyi günler herkese ,p170em monster bilgisayarımda bir sorunum var, her zaman olmasa da bazen bilgisayara usb bellek veya şarj aletini soket girişine temas ettirdiğim anda bilgisayarın ekranı gidiyor,çoğunlukla bembeyaz olup kalıyor ancak reset atarsam düzeliyor, lütfen yardımcı olun, sorun ne olabilir, bu sorunu başka yaşayan oldu mu acaba
temassızlık olabilir ekranı oynattığınızda gelip gidiyorsa görüntü kesin kabloda temassızlık var
normalde ekranda hiç sıkıntı yok,sadece harici birşey takmak istediğim zaman yapıyor bu sıkıntıyı
sorun bence güçte bilgisayar ekstra güç alıp veya verdiğinde oluşmuş olabilir bendede benzer bir sıkıntı vardı bende ekra aşırı parlıyordu (normal derseniz söyleyeyim çok aşırı parlıyordu) güç yönetiminden kaynaklı olduğunu söylemişlerdi.
quote:
Orijinalden alıntı: BrutalLethalTR
sorun bence güçte bilgisayar ekstra güç alıp veya verdiğinde oluşmuş olabilir bendede benzer bir sıkıntı vardı bende ekra aşırı parlıyordu (normal derseniz söyleyeyim çok aşırı parlıyordu) güç yönetiminden kaynaklı olduğunu söylemişlerdi.
peki nasıl çözdünüz sorunu, hangi ayarları değiştirdiniz
bu arada sistemim de şu şekilde
MONSTER® Q61P170EM01 17.3" Intel® Core™ i7-3630QM 4-Cores; 6MB L3; 2.40GHz > 3.40GHz; 1600 MHz; 45W; 22nm 1GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 660M 128-Bit DX11 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz SODIMM 120GB Kingston HyperX 3K SSD Disk 6GB/sn ( Okuma : 555 MB/s - Yazma : 510 MB/s ) 750GB Seagate® 3GB/sn 7200RPM 16MB 17.3" Full HD ( 1920 x 1080 ) Parlak LED Ekran Windows 7 Ultimate 64-Bit
servise yolla
serviste bi Allahın kulu yok ki,1 saat aradım telefonu açan olmadı,bu nasıl iş anlamadım
quote:
Orijinalden alıntı: tam35ayhan
serviste bi Allahın kulu yok ki,1 saat aradım telefonu açan olmadı,bu nasıl iş anlamadım
çalışma saatleri içinde ara veya nerden aldıysan götür garantiye yolla
quote:
Orijinalden alıntı: BrutalLethalTR
quote:
Orijinalden alıntı: tam35ayhan
çalışma saatleri içinde ara veya nerden aldıysan götür garantiye yolla
teşekkür ederim, galiba servise yollıycam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme