Öncelikle Merhaba Foruma yeni üye oldum konuyu dogru yeremi açıyorum bilmiyorum ama 4 5 gündür bi sorunum var. Dolaşmadıgım site indirmediğim program kalmadı nerdeyse. İlk başta bilgisayarımda basladı Tarayıcılarda boş bi yere tıkladıgım zaman istemediğim bi site açılıyor. Virüs programı olarak avast kullanıyorum. Ayrıca Spyware ccleanır da yüklü sürekli tarama yaptım ama bi sonuç alamadım hala devam etti. **** kurdum yine engelleyemedi. Geçen gün telefonumdan webde gezinirken aynı sey oldu telefonumda da o istemediğim site kendi kendine açılıyor sürekli bi yere tıkladıgım zaman. Olmıcak böyle diyerek pcye format attım telefonumada format attım. Pcye genel programlar dısında hiç bi program yüklemedim. Fakat aynı sorun hala devam ediyor. Formatla bile nasıl kurtaramadım ya da nerden bulasıyor anlayamıyorum. Kardeşimin telefonundada aynı sorun yaşanıyor. Lütfen yardımcı olun. Pc bilgim fazla iyi değil :(
Modem markan "TP-Link ya da ZyXEL" mi? Eğer öyle ise modemi fabrika ayarlarına çevir.
Forum Arabirim
kullanıcısına yanıt
Tp-Link evet modeme de format attım ama fark etmedi
Malware indir işlem tamam :)
quote:
Orijinalden alıntı: Crvenn
Tp-Link evet modeme de format attım ama fark etmedi
Şimdi "CCleaner" ile DNS Önbelleğini temizle ve DNS değiştir.
Forum Arabirim
kullanıcısına yanıt
Dns önbellegini sildim ve Dns değiştirdim başka yapmam gereken bi şey varmı
aoz1
kullanıcısına yanıt
Onuda indirip deniyorum hemen :)
Sanırım çözüldü hala bi site çıkmadı karşıma. Sebebi neydi acaba
CrvennC
kullanıcısına yanıt
deıdıgm program ıse yaradımı ?
aoz1
kullanıcısına yanıt
85 tane fln tehtit buldu yeni format atılmıs bi pcde nasıl oldu bilemiyorum ama dns değiştirme ve dediğinizi yapınca sorun kalmadı sanırım beklicem biraz daha
quote:
Orijinalden alıntı: Crvenn
Sanırım çözüldü hala bi site çıkmadı karşıma. Sebebi neydi acaba
Sorun modemindeydi tekrar bulaşabilir dikkatli ol.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme