Şimdi Ara

Lütfen yardım matematik yapamamaktan bıktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DALGA GEÇMEYİN YARDIM EDİN LÜTFEN BIKTIM YALVARIYORUM ARTIK

Özetle benim ne yapıp edip yüksek matematik netlerine ulaşmam gerekiyor arkadaşlar, 30+ gibi ama sanki kafamın hiç basmadığını hissediyorum, konuyu biliyorum temel sorular hariç soru çözmede inanılmaz zorlanıyorum. Lütfen yardım edin psikolojim bozuldu.

Uzatmayacaktım ama özetle ea'da 131k yaptım 6,75 ayt matematik netiyle ve yazabileğim max yerler yozgat amasya artvin sınıf öğretmenliği ki o bile belli değil sınırdan kurtarırsa belki. Gitmek istemiyorum ama kalsam da yüksek netler yapmam lazım yoksa boşuna 1 yıl daha gidecek ve ailem komple çıldıracak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Koçluk özel ders veriyorum cüzi fiyata istersen ulaş

• hocam gözünüzde bu kadar büyütmeyin. ilk basit anlatan bir hocadan dinleyin 345 gibi ort bir kitap çözün, daha sonra eyüpb kampını bitirin orijinal seviyesinde bir kitap çözün, sonra denemeler vs. derken 30+ yaparsınız

• Hocam mezuna mı kaldınız tekrardan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ada Lovelace A kullanıcısına yanıt

Bir de en son apotemi testleri çözülebilir. (Yks 2023 ayt mat 36-4). Arada eyüp b 1 soru 1 yorum serisine bakılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kral bu sene ayt de 39 0 yaptım matı sana tavsiyem 3d yayınları vdd kitaplarını al tyt ve ayt ordan önce bi konu öğren sonra üstüne orta seviye bi kaynak çöz 345 gibi ondan sonra bi tane de 3d mis olur hedefin daha yüksekse eyüp b çözüp bitirirsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Afurkan72 A kullanıcısına yanıt
    Benim sorunum çok saçma, adam konuyu anlatıyor güzelce dinliyorum anlıyorum iş soru çözmeye gelince denemelere gelince temelleri yapıp orta ve zorlarını yapamıyorum. Bu nasıl bir soruymuş, bu soruysa benim konuda öğrendiklerim ne diyorum. Far görmüş tavşan gibi.

• Petruccio P kullanıcısına yanıt
    Kral konuyu öğrendikten sonra temelleri de çözdükten sonra sana tavsiyem eyüp b nin orta zor soru çözdüğü videoları var onları izle ondan sonra tekrar dene bence tam oturacaktır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.