Şimdi Ara

lütfen yardımınızı bekliyorum ilk rc araba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Forever79

quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

quote:

birde bu aracın motorunu değiştirebilirmiyim yani daha güçlü bir motor falan?

Değiştirebilirsiniz büyük ihtimalle ama ben olsam bu modele yapacağım yatırımı kenarda biriktirirdim. Daha profesyonel bir model için.

Bende sizin dediğiniz gibi yapıyım daha mantıklı.zaten artık yemek dışında paramı harcamıyorum ekipman almak için.heralde bir üst seviye aracımın fiyat limiti büyük ihtimal 700 liraya çıkcak bu paraya iyi bir nitro yakıtlı onroad araç alabilirmiyim?

700 liraya yakıtlı onroad alabilirsiniz. Artık eskisi gibi değil. Çok güzel modelleri çok uygun fiyata bulabiliyorsunuz.

Örnek:
    KYOSHO 1/8 LANDMAX 2 RTR 4WD SUBARU IMPREZA 550,00 TL
    http://www.rcpano.net/ilanlar/201073000099118/KYOSHO-1-8-LANDMAX-2-RTR-4WD-SUBARU-IMPREZA.aspx

lütfen yardımınızı bekliyorum ilk rc araba

teşekkürler yardımların için bu arada bugün yest sürüşüne çıktım aracımla ve çok memnun kaldım hızı gayet tatmin edici fakat bir sonraki aracımı alınca bu büyük ihtimal oyuncak gibi kalcak

• bende hpı barama 10 la başlamıştım ama şuanki aracım traxxas revo 3,3 ogün bugün bramayı elime bile almıyorum
    bence yemeyi içmeyi bırak yakıtlıya geç
  • bende yakıtlıya bir an önce geçmek istiyorum mesela 2 saat kullanmak istiyorum ama şarj bitince eve gitmek ve 4 saat beklemek gerekio yakıtlı alırsam nekadar sürede bitirdiğini bilmiyorum yakıtını ama yanıma yakıtını alırım bitince doldururum kullanmaya devam ederim
  • quote:

bende yakıtlıya bir an önce geçmek istiyorum mesela 2 saat kullanmak istiyorum ama şarj bitince eve gitmek ve 4 saat beklemek gerekio yakıtlı alırsam nekadar sürede bitirdiğini bilmiyorum yakıtını ama yanıma yakıtını alırım bitince doldururum kullanmaya devam ederim

yok be hoca dediğingibi olmuyor

araçta bulunan kumanda algılayıcısının bataryası dolu olması lazım bittimi kalırsın yolda

kumandanın pillerinin dolu olması lazım

buji ısıtıcısının pili dolu olması lazım ve yakıt tankının dolu olması lazım bendeki tank 150 cc bana 40 dakika gidiyor

yani biraz teferruatlı bişi bu yakıtlı araçlar

• quote:

Orijinalden alıntı: asdef

quote:

bende yakıtlıya bir an önce geçmek istiyorum mesela 2 saat kullanmak istiyorum ama şarj bitince eve gitmek ve 4 saat beklemek gerekio yakıtlı alırsam nekadar sürede bitirdiğini bilmiyorum yakıtını ama yanıma yakıtını alırım bitince doldururum kullanmaya devam ederim

yok be hoca dediğingibi olmuyor

araçta bulunan kumanda algılayıcısının bataryası dolu olması lazım bittimi kalırsın yolda

kumandanın pillerinin dolu olması lazım

buji ısıtıcısının pili dolu olması lazım ve yakıt tankının dolu olması lazım bendeki tank 150 cc bana 40 dakika gidiyor

yani biraz teferruatlı bişi bu yakıtlı araçlar

kumanda algılayıcısının bataryası ve buji ısıtıcısının pilleri nekadar süre idare ediyor? yani 1 saat 1.5 saat idare edebiliyorsa yakıt doldurulup kullanılamazmı yani bu arada cevap için sağol yeni başladığım için bu tarz şeyleri bilmiodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 2 Ağustos 2010; 14:25:35 >

• bide araba aküsü gibi araba çalışınca kendini doldurabilse ne süper olurdu
  • Mutlaka alıcı ve kumandanın yedek pilleri bulunsun yanınızda. Bende bunlar olmasına rağmen her uçuşa gidişimde şarj aletimi alırım yanıma.

Sahada piller bitince direk şarja bağlarım. Tekrar uçarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forever79 -- 2 Ağustos 2010; 18:21:11 >
  • quote:

Mutlaka alıcı ve kumandanın yedek pilleri bulunsun yanınızda. Bende bunlar olmasına rağmen her uçuşa gidişimde şarj aletimi alırım yanıma.

Sahada piller bitince direk şarja bağlarım. Tekrar uçarım.

bu alet nekadar sürede şarj ediyor mesela yanınıza yedek aldınız diyelim araçtaki bitince yedeji takıp biteni şarjamı takıyosunuz vede bu jarj eden aletin fiyatı nekadar

• Bendeki basit bir şarj aleti ama aklınıza gelebilecek herşeyi sahada arabanızın aküsüne bağlayarak şarj edebilirsiniz. Genelde buluşmalara gidince sabahtan akşama kadar ordasınızdır. Bu zaman içinde aynı pili 2-3 kere şarj edip kullanabilirsiniz yada bol bol yedek pil alır kullanırsınız.
    Bunun muadili var mesela.

Turnigy Accucel-6 50W 5A Balancer 75 TL.
    http://www.rcpano.net/ilanlar/201073100099153/Turnigy-Accucel-6-50W-5A-Balancer.aspx

Yurtdışı fiyatıda birazcık daha ucuzdur.

• Uygun ürünleri bu sitede bulabilirsin.

http://www.rcilan.com/ilanlar/model-arabalar/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.