arkadaslar ben knightden bıtkıgım için muya gecmeye karar verdım yukledım çalıstırdım neyse kuruldu connect dedım gırdım ıdmi şifremi gırdım neyse ser2yazıodu tıkladım adam secme yerı geldii neyse secıyorum sonra ıd ıstıor bırturlu ıd yerını gecemedım YARDIMMMM HELP MEEEEEEEEEE YOKSA SORUNMU VAR BU ID ALMAYA saf ınsan da degılız ama nedır bu arkadaslar night 1000kere boz tamır ederım ama bu mu sımdı kufur ettırıcek ıd alamıyorum yardım edın lutfen
VALLA DOĞU ANADOLU AŞİRETLERE BÖLÜNMÜŞTÜR
EN BÜYÜK AŞİRET
BABAM ABDU AGANIN AŞİRETİDİR
UMARIM YARDIMCI OLMUSUMDUR
dalga mı gecıon aloooooooooo kafamı yapıon ben burda beklıom bırı yardım cı olsun die YOKSA OLMAZSA BU BAGIRICAM EN BUYUK KNİGHT ONLINE DİE BU MU BOLUMUNDE YARDIM HELLLLLLLLLLLL MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
bir ben bir sen birde bebek
LA OLUM CEVAP ISTIORUM CEVAPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
client i indridgin server in sitesinde registery die bölüm war ordan acc alablrsn alamassan siteyi buraya yaz ben sna alrm
Bunlari Yaparsan Server a Sorunsuz Baglanirsin Tavsiye
ide yaptım oyuna gırer ken yazıoruz ya isim orayı gecemıyorum kanka
quote:
Orjinalden alıntı: demem3131
ide yaptım oyuna gırer ken yazıoruz ya isim orayı gecemıyorum kanka
Benim Serverimda Bu Dediklerimi Yaptiysan Eger Dedigin Seyin Olmasi Imkansiz.
demem3131 zeka yaşın kaç?
arkadaşın sorunu anladım !
Bak orda sana karakterler gelcek.Hemen onun altın atıklıcaksın oraya isim yazcaksın hani knight da nick varya bundada oraya yazıyosun karakter resminin altına oralarda yazılcak yer olması lazım !
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme