Şimdi Ara

Lütfen yorumlayın çok stres yapıyorum.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var mı baska yorum ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• radagasty R kullanıcısına yanıt
    mf 4 te çok rahat 20k da mf 3 te obp saç baş yoldurabilir kıl payı kaçırma ihtimali var ama olur inş
  • Oncelikle sen burdakileri takma kardeşim. Daha sonra bana pbg de siralamani ve puanını yazar mısın?

• Up

• Olum o ne la ? geçen sene bizde 15 geo iyi kabul ediliyordu 29 ne. Ygs de ne 15k lar geo dan mattan yandı. Fiziğin kötüde diğer netlere göre herhalde genele göre iyidir o da. Bu netlere göre mat ve geo da problem varmış sınavda.

• elkarun E kullanıcısına yanıt
    Geçen seneki geo da bende vardım ve bu sene ki matı ygs kismindan baslasaydim yetistiremezdim polinomdan basladigim icin yetisti yani kek bir sinav degildi ugrastirici yani vardi ayrica geometri orta zor arasi bir sinavdi hedefim 15-20 arasiydi 2015 gibi bekliyordum sinavi ama 29 benide biraz sasirtti acikcasi :)

• radagasty R kullanıcısına yanıt
    yani 15 20 bekliyorsan doğal 29 nedir . 1. kaç yapıyor :D bende 19 falan yapmıştım ne bekliyordun dersen mat geo acayip zor gelmişti arkamda sınıf arkasım vardı . Geo 19 genel olarak iyiydi mat ise limit türev int çözemedim. Normalde 48 net yapan biri değildim ama 40 44net sınava göre yapardım 35 ile çıkmıştım. Belki bir kaç tanede kek soru kaçırdım desen 37 yani 40 dan çokta uzak değilmiş :) orta geçmiş benim sınav şimdi karar verdim :)

• Belki suralarda yorum yapacaklar vardir

• Son bi up

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.