Şimdi Ara

LüTfEnnnnnn Bakın!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben diezde oynuyorum lwl 55 rogueyim am artık kasamıyorum ve kasamadığım için oyundan soğmaya başladım beni diezde kasacak kişiye str+9,mp+9,int+9 vede lesath verecem.LÜtfen buraya yazarsanız sevinirim oyunda hiç tanıdık olmadığından kasılamıyorum:(

• arkadaşım roguenin en iyi seviyelerinden birindesin spiken var en azından seni kimsenin kasmasına gerek yok apos yaparak kendini çok rahat kasarsın aposu bırak deru bile güzel kasar seni asıl sorun 61 de başlıyo emin ol bunlar güzel günlerin :)
  • arher mı asasin mi? arhersa git dts ye derim
  • asasinim aga amatek aşh dts kesiyom seri olmuyor dün 3 saatde sadece %10 atlaya bildimyav
  • yardımedecek yokmu????????????????
  • yav hepinzezikmisinizyav kasackyokmu
  • diezde olsaydım
  • eslanttan çıkma derim sürekli apos yada harpi partileri kumaya çalış

sen kur partiyi başkan sen ol
  • yav harpy partysine girdim geçen lwlim 50 idi adamlar harpyde kastı 5 veya6 saate 55 oldum ama artık ole party bulamıyommmmmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: sananebeadam

yav harpy partysine girdim geçen lwlim 50 idi adamlar harpyde kastı 5 veya6 saate 55 oldum ama artık ole party bulamıyommmmmm

kusra baqma ama tıraşşşş
  • Aoe rawen yapan weya hergun apos kuran bırılerıyle arkadaşlık kurmaya çalış Daha Olmadı kendın party kurmayı dene
  • bende beramus ta oynuyorum lvl 57 archer ım party bulamadığım zaman solo uruk hai veya uruk blade takılıyorum vede güzel kasılıyor

sen lvl 55ken kasamıosan 61 olunca kim bilir ne yaparsın
  • cz den çıkmam ki 60 olam
  • quote:

Orjinalden alıntı: OverTech

quote:

yav harpy partysine girdim geçen lwlim 50 idi adamlar harpyde kastı 5 veya6 saate 55 oldum ama artık ole party bulamıyommmmmm

kusra baqma ama tıraşşşş

+9999999
  • quote:

asasinim aga amatek aşh dts kesiyom seri olmuyor dün 3 saatde sadece %10 atlaya bildimyav

ben 3 saatte %10 atlayabilsem göbek atarım
  • wallla bende 55 te çok sorun yaşadım ama 1 hafta da 60 oldum 55 ten sonra tabe dts kasar seni artık party iste veya party kur
  • quote:

cz den çıkmam ki 60 olam

cz de bişi yapamazsın 60 ken 65 olman lazım dıez de bi suru 70 adam oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.