Şimdi Ara

Lux,The Lady Of Luminosity

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hazırlamış olduğum video'yu sizlerle paylaşmak istedim. Yorumlarınızı bekliyorum :)

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Video yu yanlis koymusun. Duzelttim umarim kizmazsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Video yu yanlis koymusun. Duzelttim umarim kizmazsin :)
    Yanlış derken ? :) pek anlamam bu işlerden. Merak ettim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Video yu yanlis koymusun. Duzelttim umarim kizmazsin :)
    Sniper gibisin :D Trynda'nın ultisinin bitceği anı nasıl saniyesi saniyesine yakalayabiliyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcakir1987

Alıntıları Göster
    &feature=youtu.be kismini koyarsan videolar gorunmez DH de.

yani
    quote:

http://www.youtube.com/watch?v=LYG3VhMGbdE&feature=youtu.be

seklinde koydugunda video gorunmez. Dolayisi ile asagidaki gibi linki koyman gerekir.
    quote:

http://www.youtube.com/watch?v=LYG3VhMGbdE
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Alıntıları Göster
    videodaki zoom in zoom outları cok gereksiz yerlerde kullanmışsın bence, daha sade bişiler hazırlamaya gayret göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLiM KaFKeF

videodaki zoom in zoom outları cok gereksiz yerlerde kullanmışsın bence, daha sade bişiler hazırlamaya gayret göster

Programı forumdaki bir arkadaş sayesinde indirdim ve ilk defa kullandım.Bazı hataların olması gayet normal :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

Sniper gibisin :D Trynda'nın ultisinin bitceği anı nasıl saniyesi saniyesine yakalayabiliyorsun?

Lux Soraka Ve Orianna benim en sevdiğim herolardır. Bu 3 hero haricindeki Heroları pek beceremiyorum.

Trynda'nın Ultisini sayıyorum ve ona göre ultimi kullanıyorum :)
  • quote:

quote:

Lux Soraka Ve Orianna benim en sevdiğim herolardır. Bu 3 hero haricindeki Heroları pek beceremiyorum.

Trynda'nın Ultisini sayıyorum ve ona göre ultimi kullanıyorum :)

Alıntıları Göster
    ultini gerçekten iyi yerlerde kullanmışsın

• O kadar çok efekt olacağına hiç olmasaydı daha iyiydi bir-iki eleştiri yapıcam karthus ultiyle triple alacakken niye ks attın sen o ulti kaç saniyede doluyor biliyor musun
    Birde niye rylai çıkıyorsun ultiyle slow mu atacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

O kadar çok efekt olacağına hiç olmasaydı daha iyiydi bir-iki eleştiri yapıcam karthus ultiyle triple alacakken niye ks attın sen o ulti kaç saniyede doluyor biliyor musun

Karhus Triple alamazdı çünkü Orada sadece pant ve Udyr öldü.(Ben Pantheon'u öldürdüm Karthus benim ultimin sayesinde Udyr'ı öldürdü.
    Rylai çıkmamın sebebi;Takım Savaşlarında Stun ve slow skillerimi kullandıktan sonra takımın slowa ihtiyacı oluyor ve Ulti atıyorum. Ve Verdiği hp Çok işime yarıyor.

• quote:

bunu yapmak için aşırı pro olmana gerek yok kardeşim ayrıca bittigi an degil 1-2 sn gecikmeli atıyor dikkatli izlersen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcakir

quote:

O kadar çok efekt olacağına hiç olmasaydı daha iyiydi bir-iki eleştiri yapıcam karthus ultiyle triple alacakken niye ks attın sen o ulti kaç saniyede doluyor biliyor musun

Karhus Triple alamazdı çünkü Orada sadece pant ve Udyr öldü.(Ben Pantheon'u öldürdüm Karthus benim ultimin sayesinde Udyr'ı öldürdü.
    Rylai çıkmamın sebebi;Takım Savaşlarında Stun ve slow skillerimi kullandıktan sonra takımın slowa ihtiyacı oluyor ve Ulti atıyorum. Ve Verdiği hp Çok işime yarıyor.

bende lux u oynamayi cok severim ultiyle kill almak zevkli ama rylai cidden gereksiz RoA cik cok daha iyi hem manada veriyor ve luxun skilleri hayvan gibi mana yiyor

genelde

bot + pot ile baslayip sirayla
    chalice of harmony
    tear of godness
    RoA
    CD botu
    Rabadon
    Arcangel
    athenes unholy grail
    ve lich bane aliyorum cokta guzel oluyor tabiki karsiya gore buyuk degisikler yapilmasi lazim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugurcakir

quote:

bende lux u oynamayi cok severim ultiyle kill almak zevkli ama rylai cidden gereksiz RoA cik cok daha iyi hem manada veriyor ve luxun skilleri hayvan gibi mana yiyor

genelde

bot + pot ile baslayip sirayla
    chalice of harmony
    tear of godness
    RoA
    CD botu
    Rabadon
    Arcangel
    athenes unholy grail
    ve lich bane aliyorum cokta guzel oluyor tabiki karsiya gore buyuk degisikler yapilmasi lazim

Doğrudur. Herkesin kendisine özel bir buildi olabilir :)
    Mana sorunu çok nadir yaşıyorum. O sorunuda Clarity ve Athene's Unholy Grail ile hallediyorum. Oyun 30+ dakikaya uzadığı zaman genellikle support olarak devam ediyorum. Yinede tavsiyelerin için teşekkürler :)

• valla benim manam aa + blue + athene varken bile %50den yukari cikmiyor surekli bir yerlere skill atiyorum
  • quote:

valla benim manam aa + blue + athene varken bile %50den yukari cikmiyor surekli bir yerlere skill atiyorum

Olabilir :) gereksiz kullanmamaya özen gösteriyorum malum mid gerçekten tehlikeli bir bölge. Mana'n %50 altına düştümü tereddüte düşüyorum. Malum gank çok sık oluyor :)
  • quote:

valla benim manam aa + blue + athene varken bile %50den yukari cikmiyor surekli bir yerlere skill atiyorum
    Sadece ultiyle alınan killer var. Güzel diyebileceğim bir tek tryn'ın rage'inin biteceği yere plasmanı bırakıp o geçerken öldürmüş olman
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSG

Sadece ultiyle alınan killer var. Güzel diyebileceğim bir tek tryn'ın rage'inin biteceği yere plasmanı bırakıp o geçerken öldürmüş olman

Alıntıları Göster
    Çok düşük killer gerçekten. 30 level değilsindir muhtemelen yada W/L oranı düşüktür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishPro

quote:

bunu yapmak için aşırı pro olmana gerek yok kardeşim ayrıca bittigi an degil 1-2 sn gecikmeli atıyor dikkatli izlersen :)

Alıntıları Göster
    Ben hiç ap carry oynayamam o yüzden bunlar bana göre çok ileri seviye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: |D𐌲oogie|

Ben hiç ap carry oynayamam o yüzden bunlar bana göre çok ileri seviye :)

Alıntıları Göster
    IMMA FIRIN MAH LAZOOORR!!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.