Bildirim
Lux,The Lady Of Luminosity
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Video yu yanlis koymusun. Duzelttim umarim kizmazsin :) -
Yanlış derken ? :) pek anlamam bu işlerden. Merak ettim :) -
Sniper gibisin :D Trynda'nın ultisinin bitceği anı nasıl saniyesi saniyesine yakalayabiliyorsun? -
&feature=youtu.be kismini koyarsan videolar gorunmez DH de.
yani
quote:
http://www.youtube.com/watch?v=LYG3VhMGbdE&feature=youtu.be
seklinde koydugunda video gorunmez. Dolayisi ile asagidaki gibi linki koyman gerekir.
quote:
http://www.youtube.com/watch?v=LYG3VhMGbdE -
videodaki zoom in zoom outları cok gereksiz yerlerde kullanmışsın bence, daha sade bişiler hazırlamaya gayret göster -
quote:
Orijinalden alıntı: aLiM KaFKeF
videodaki zoom in zoom outları cok gereksiz yerlerde kullanmışsın bence, daha sade bişiler hazırlamaya gayret göster
Programı forumdaki bir arkadaş sayesinde indirdim ve ilk defa kullandım.Bazı hataların olması gayet normal :) -
quote:
Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad
Sniper gibisin :D Trynda'nın ultisinin bitceği anı nasıl saniyesi saniyesine yakalayabiliyorsun?
Lux Soraka Ve Orianna benim en sevdiğim herolardır. Bu 3 hero haricindeki Heroları pek beceremiyorum.
Trynda'nın Ultisini sayıyorum ve ona göre ultimi kullanıyorum :) -
ultini gerçekten iyi yerlerde kullanmışsın -
O kadar çok efekt olacağına hiç olmasaydı daha iyiydi bir-iki eleştiri yapıcam karthus ultiyle triple alacakken niye ks attın sen o ulti kaç saniyede doluyor biliyor musun
Birde niye rylai çıkıyorsun ultiyle slow mu atacaksın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NDS
O kadar çok efekt olacağına hiç olmasaydı daha iyiydi bir-iki eleştiri yapıcam karthus ultiyle triple alacakken niye ks attın sen o ulti kaç saniyede doluyor biliyor musun
Karhus Triple alamazdı çünkü Orada sadece pant ve Udyr öldü.(Ben Pantheon'u öldürdüm Karthus benim ultimin sayesinde Udyr'ı öldürdü.
Rylai çıkmamın sebebi;Takım Savaşlarında Stun ve slow skillerimi kullandıktan sonra takımın slowa ihtiyacı oluyor ve Ulti atıyorum. Ve Verdiği hp Çok işime yarıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad
Sniper gibisin :D Trynda'nın ultisinin bitceği anı nasıl saniyesi saniyesine yakalayabiliyorsun?
bunu yapmak için aşırı pro olmana gerek yok kardeşim ayrıca bittigi an degil 1-2 sn gecikmeli atıyor dikkatli izlersen :) -
quote:
Orijinalden alıntı: ugurcakir
quote:
Karhus Triple alamazdı çünkü Orada sadece pant ve Udyr öldü.(Ben Pantheon'u öldürdüm Karthus benim ultimin sayesinde Udyr'ı öldürdü.
Rylai çıkmamın sebebi;Takım Savaşlarında Stun ve slow skillerimi kullandıktan sonra takımın slowa ihtiyacı oluyor ve Ulti atıyorum. Ve Verdiği hp Çok işime yarıyor.
bende lux u oynamayi cok severim ultiyle kill almak zevkli ama rylai cidden gereksiz RoA cik cok daha iyi hem manada veriyor ve luxun skilleri hayvan gibi mana yiyor
genelde
bot + pot ile baslayip sirayla
chalice of harmony
tear of godness
RoA
CD botu
Rabadon
Arcangel
athenes unholy grail
ve lich bane aliyorum cokta guzel oluyor tabiki karsiya gore buyuk degisikler yapilmasi lazim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ugurcakir
quote:
bende lux u oynamayi cok severim ultiyle kill almak zevkli ama rylai cidden gereksiz RoA cik cok daha iyi hem manada veriyor ve luxun skilleri hayvan gibi mana yiyor
genelde
bot + pot ile baslayip sirayla
chalice of harmony
tear of godness
RoA
CD botu
Rabadon
Arcangel
athenes unholy grail
ve lich bane aliyorum cokta guzel oluyor tabiki karsiya gore buyuk degisikler yapilmasi lazim
Doğrudur. Herkesin kendisine özel bir buildi olabilir :)
Mana sorunu çok nadir yaşıyorum. O sorunuda Clarity ve Athene's Unholy Grail ile hallediyorum. Oyun 30+ dakikaya uzadığı zaman genellikle support olarak devam ediyorum. Yinede tavsiyelerin için teşekkürler :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
valla benim manam aa + blue + athene varken bile %50den yukari cikmiyor surekli bir yerlere skill atiyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
valla benim manam aa + blue + athene varken bile %50den yukari cikmiyor surekli bir yerlere skill atiyorum
Olabilir :) gereksiz kullanmamaya özen gösteriyorum malum mid gerçekten tehlikeli bir bölge. Mana'n %50 altına düştümü tereddüte düşüyorum. Malum gank çok sık oluyor :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece ultiyle alınan killer var. Güzel diyebileceğim bir tek tryn'ın rage'inin biteceği yere plasmanı bırakıp o geçerken öldürmüş olman -
Çok düşük killer gerçekten. 30 level değilsindir muhtemelen yada W/L oranı düşüktür. -
Ben hiç ap carry oynayamam o yüzden bunlar bana göre çok ileri seviye :) -
IMMA FIRIN MAH LAZOOORR!!!
Benzer içerikler
- lol euw hesap açma
- lol mmr öğrenme
- mmr nedir
- yaratıcı takım isimleri
- lol kite ayarları
- afk ne demek
- lol kaç gb
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X