Şimdi Ara

[Lv 79 Hybrid] 64 STR Glavier yanında Hediye! ((Şok fiyat!)) - 200 YTL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    SANA OZELDENDE PM ATIYOM BEN OLE YADA BOLE O CHARI ALCAM(SATIN ALCAM ANLAMINDA)
    ARKIDES
    OLMASSA
    MSN IM:yasarkemal_9@hotmail.com
    ekle
  • İlgileriniz için teşekkürler... Msn i özelden verdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tibet_Unt

İlgileriniz için teşekkürler... Msn i özelden verdim.

Kardeşim char cidden çok ucuz hatta süper fiyat Aman dikkat diyim elinden almasınlar charı melankolia falan dikkat kimseyi suçlamıyorum ama buralarda 2-3 postla gezenlerin çoğu hack zart zurt işini yapmaya çalışıyorlar uyarıyım ben yinede Geçen _.olo._ diye birir benim charı almak için pm attı 2-3 postu vardı onunda.Pm den öyle şeyler yazdımki adam bir daha pm atamadı Hayırlı satışlar

• Teşekkürler, msnden herkesle görüşüyoruz bakalım. Anlaşmaya çalışıyoruz işte.
  • super fiyat...athens serveri olsaydi dusunmeden alirdim.alan arkadasa simdiden hayirli olsun
  • 140ytl teklif ediyorum goldsuz haline.
  • Yazdığım fiyat son fiyattır. Böyle düşük bir fiyat üzerinden hâlâ pazarlık yapıyorsan size diyebileceğim bir şey yok
  • Fiyatın ne kadar düşük olduğunu biliyorum.Fakat elimdeki parayı kuruşlarla birlikte topladığımda 140ytl ediyor.Bu yüzden teklif ettim.Kabul eder veya emezsiniz.
  • Alanda zarar etmez satanda
  • fantomcu@hotmail.com

Ben gereken arkadaşlarla görüştüm karakterin satma işlemlerini görüşüyorum zaten. Kesin almak isteyen var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

quote:

Orjinalden alıntı: Tibet_Unt

İlgileriniz için teşekkürler... Msn i özelden verdim.

Kardeşim char cidden çok ucuz hatta süper fiyat Aman dikkat diyim elinden almasınlar charı melankolia falan dikkat kimseyi suçlamıyorum ama buralarda 2-3 postla gezenlerin çoğu hack zart zurt işini yapmaya çalışıyorlar uyarıyım ben yinede Geçen _.olo._ diye birir benim charı almak için pm attı 2-3 postu vardı onunda.Pm den öyle şeyler yazdımki adam bir daha pm atamadı Hayırlı satışlar

işte o öm larıda bildirebiliyorsun ve bildirseydi sen yolcuydun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.