TIBET MSN VER YAFF SANA OZELDENDE PM ATIYOM BEN OLE YADA BOLE O CHARI ALCAM(SATIN ALCAM ANLAMINDA) ARKIDES OLMASSA MSN IM:yasarkemal_9@hotmail.com ekle
İlgileriniz için teşekkürler... Msn i özelden verdim.
quote:
Orjinalden alıntı: Tibet_Unt
Kardeşim char cidden çok ucuz hatta süper fiyat Aman dikkat diyim elinden almasınlar charı melankolia falan dikkat kimseyi suçlamıyorum ama buralarda 2-3 postla gezenlerin çoğu hack zart zurt işini yapmaya çalışıyorlar uyarıyım ben yinede Geçen _.olo._ diye birir benim charı almak için pm attı 2-3 postu vardı onunda.Pm den öyle şeyler yazdımki adam bir daha pm atamadı Hayırlı satışlar
super fiyat...athens serveri olsaydi dusunmeden alirdim.alan arkadasa simdiden hayirli olsun
140ytl teklif ediyorum goldsuz haline.
Yazdığım fiyat son fiyattır. Böyle düşük bir fiyat üzerinden hâlâ pazarlık yapıyorsan size diyebileceğim bir şey yok
Fiyatın ne kadar düşük olduğunu biliyorum.Fakat elimdeki parayı kuruşlarla birlikte topladığımda 140ytl ediyor.Bu yüzden teklif ettim.Kabul eder veya emezsiniz.
Alanda zarar etmez satanda
fantomcu@hotmail.com
Ben gereken arkadaşlarla görüştüm karakterin satma işlemlerini görüşüyorum zaten. Kesin almak isteyen var.
quote:
Orjinalden alıntı: saygacfurkan
quote:
Orjinalden alıntı: Tibet_Unt
Kardeşim char cidden çok ucuz hatta süper fiyat Aman dikkat diyim elinden almasınlar charı melankolia falan dikkat kimseyi suçlamıyorum ama buralarda 2-3 postla gezenlerin çoğu hack zart zurt işini yapmaya çalışıyorlar uyarıyım ben yinede Geçen _.olo._ diye birir benim charı almak için pm attı 2-3 postu vardı onunda.Pm den öyle şeyler yazdımki adam bir daha pm atamadı Hayırlı satışlar
işte o öm larıda bildirebiliyorsun ve bildirseydi sen yolcuydun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme