ama sen 21 de çık ;) ne olacak ki deme acele edip 20 lvl %1 de hemen atlama kervana lvl 21 ol ki npc de satılan en iyi gövdeliği giy de oyle git çünkü defansın fark ediyo ben 21 de başladım ya banane be ben 20 de gidecem diyorsan gitte daha cakileri geçemeden yat hemen
quote:
ama sen 21 de çık ;) ne olacak ki deme acele edip 20 lvl %1 de hemen atlama kervana lvl 21 ol ki npc de satılan en iyi gövdeliği giy de oyle git çünkü defansın fark ediyo ben 21 de başladım ya banane be ben 20 de gidecem diyorsan gitte daha cakileri geçemeden yat hemen
abisi ne 21 de yapıon etraf thif kaynıyo... en azından 24 de yap... zorlanmassın
lvl 20 de kendine trade kıyafeti alıyorsun. Onu hani bereyle kapışıosun yaa.oraya koyuyosun ondan sonra trans at veya camel alıosun.sonrada goods alıp yoıla koyuluyorsun.tabi thieflere dikkat et.yanında hunter olursa daha ii olur benden tavsiye lvl 20 de trade yapmayın cok ölürsünüz ve mallarınız gider thiefler sizden mal calabilirler
en iyisi 27 benden demesi™
sen yinede 50 ol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme