Şimdi Ara

lv30 kullanmıom sizkullanın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bor987123654

gülegüle kullanın gerçekten yalansöylüyorsam neolim bakın bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::YOH:: -- 1 Ağustos 2006; 15:00:27 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beepamm -- 1 Ağustos 2006; 13:57:27 >
  • mailini vermemde gizlisorusu
    gitbabanasorma
    olması lazım idi
    ama tam emin değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::YOH:: -- 1 Ağustos 2006; 14:59:48 >
  • gelmişken mesajda atın ve bu adam gerçek ama gizli sorusundan tam emin değilim.
  • Gizli sorunun cevabına koptum , hala kopuyorum ..
  • şifre konusunda çok yaratıcıymışsın
  • kullan mıycam kullanın adamı istediğiniz gibi
  • yeni adamımvar lv 32 oyuzden datıom
  • İyice siteye giriş yapınca zaten mail görünmüyor mu
  • iletiyi değiştirdim alan aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::YOH:: -- 1 Ağustos 2006; 14:59:07 >
  • ister inanın ister inanmayın şifresinideverdim hazırladımda ama geçengün hacklendi gerialdım
  • keşke Ip nide verseydin
  • bence gizli sorusunu va mailini değiştirmeden charı kasmanın anlamı yok, her an başkası alabilir.
    herkes oturarak 30'a kadar kasabilir. bence güveniliri bi iş değil, kusura bakma YOH olmaz
  • sizbilirsiniz kullanmadığım adam benim kaybımyok eski mailim banane yani kullanın zaten mailimin hatırlamasorusunu biliyorlar geçengün hackledileryani.
  • ben başka konuya gidiyorum by ister kullanın ister kullanmayın by arkadaşlar.
  • lvl 30 a kasmak zor deilki adamı aç solucanlarad 6-7 ol :D sonra gir deruya otur sana 30 adamlar cikcik arıyor zaten kasmak için :D yinede belki birinin işine yarar ...
  • üzgünüm iletileri değiştirdim alanaldı
  • kardeş 1. si lvl 30 olmak 10 dk sürüyor. 2.si bütün foruma şifreyi soleyince birinin onu alıp kullanacağını mı sanıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::YOH::

boramortilev
    bor987123654

gülegüle kullanın gerçekten yalansöylüyorsam neolim bakın bak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.