CYPHERDA BANA yardım etcek biri varmı lvl açısından lütfen
lvl:31
yada herhangi bir serverda birileri yardım etcekse oralarda açim lvl 60 lar yardım pls
lvl 31 m..
sana yardım etcek kimse yok
LVL DİFFER
Kardeş Burdan Yardım İSteme
tmm ben kasarım seni Sen bana nickini ver Chyper 3 te zombilere gel Ben forumdonanim haberdeki kişiyim de o zaman kasarım Benim ismim : LYXN_BLAZER
bende alamam seni lvl differ olayını unutmuşum lvlim 54 olcam senin en az 35 olup gelmen lazım bana hemde el morad mısın karusmusun?
quote:
Orjinalden alıntı: Kalamarion111
bende alamam seni lvl differ olayını unutmuşum lvlim 54 olcam senin en az 35 olup gelmen lazım bana hemde el morad mısın karusmusun?
el morad
quote:
Orjinalden alıntı: Uu® :P
LVL DİFFER
quote:
Bu ne simdi duzelt diye bir secenek var biliomusun...
LEVEL DİFFER diyecek büyük bir ihtimal
LWL DİFFERENCE
buraya yazana kadar kassan daha ii olmaz mı
quote:
İşte Taklidçi Biri Görüyorsunuz Şuan.. Hemen Benim Gibi Yazı Şeklini Rengini değiştirdi. Zaten Ne Beklenedirki. Herkes Birilerini Taklid Ediyo. Yok Kendi Bişey Yapan
niye kendin çaba sarfetmiyosunki git zombilere smilodonlara dk lara orda kasmayı dene buradan yardım plss yazarak hemen hemen hiçkimsenin yardımını alamazsın
quote:
Orjinalden alıntı: assasain
quote:
Orjinalden alıntı: Kalamarion111
el morad
El-Morad olmadı şimdi . Karus olsaydın yardım edebilirdim.
O yazı tipi sana ait değil,isteyen istediği şekilde yazı yazabilir bu forumda..
quote:
Orjinalden alıntı: Yquai_Sasa
quote:
İşte Taklidçi Biri Görüyorsunuz Şuan.. Hemen Benim Gibi Yazı Şeklini Rengini değiştirdi. Zaten Ne Beklenedirki. Herkes Birilerini Taklid Ediyo. Yok Kendi Bişey Yapan