Şimdi Ara

LVL 1 sosun sword kaça satılır ????? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SaatciSylar

o sword 10m en fazla 15 m eder o level da o para edermi demeyin, 100 k dan koyarsan yazık olur, ağzımı açtırmayın burda.Havası yok dediğiniz şeyi lv8 sun spear 12M dan sattım, 700k dan aldım.

AÇ AÇ AÇ AÇ AÇ

• Ya koy gitsin 999.999.999'a yaa!Walla deli olacam şu linklere haaYaw arkadaş satılmaz bile ki o!!!
  • ya bedava ver yada npcye sat bea
  • olympusta zamanında 18m den sattım 10 dan alıp tabi bayaadır oynamıyorum da piyasa düşmüş olabilir forumda da kimseler kalmamış eskilerden

saygacfurkan ve 300üb500 var diğerlerinden ses çıkmıyor pek
  • bence 5m gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

Troyda 1 lvl sun bowu arkadaş 25me sattı Gösteriş meraklıları alır.Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi.Birde axiboy demiş almazlar niye almasınlar ? swordu yada bladeyi almalarının amacı kalkanla beraber daha gösterişli olmasıdır.

Cahillik işte ne bilim.Neyse olan oldu.
  • lvl 1 sun weaponlar koleksiyoncuların, farmı bitmiş lvl 80 lerin arayıpta bulamadığı bir silahtır...

lvl 1 sun weaponla zaten kasamazsınız... lvl 1 de 5k yı zor buluyoz...

o silahı satma bence... teklif al... 15M den aşağı gitmez o silah...

dediğim gibi o silah gösteriş için alınır ve serverda 1D sun weaponunuzun olması adeta bir üst statü gibidir... 1D sun weaponla pvp yapmak adeta ayrıcalıktır, hava atarsınız...

o yukarda "bedavaya ver", "sat npc ye", "o silah satılmaz ki" diyen arkadaşlar da çok biliolarmış gibi konuşmasınlar lütfen. bilmiosanızda sorun öğrenin. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermés -- 26 Eylül 2007; 18:38:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: the_BUG

Ya koy gitsin 999.999.999'a yaa!Walla deli olacam şu linklere haaYaw arkadaş satılmaz bile ki o!!!

asıl sana ben alırım onu 20 m ye sen ne saçmalıyon
  • yav kardeş sen onu hotana git en az 5m koy iki dakkada satarsın ne manyaklar var gördüğüm

hiç düşünme adam bunu napacak diye sun bow, swor toplayanlar var yabancı forumlara bakın elemanlar colleksion yapmış nerdeyse
  • Abi çok doğru söledin lwl 1 adam okdar par<ayı bulamaz onu hotanda sat akrdeş
    quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

lvl 1 sun weaponlar koleksiyoncuların, farmı bitmiş lvl 80 lerin arayıpta bulamadığı bir silahtır...

dediğim gibi o silah gösteriş için alınır ve serverda 1D sun weaponunuzun olması adeta bir üst statü gibidir... 1D sun weaponla pvp yapmak adeta ayrıcalıktır, hava atarsınız...

o yukarda "bedavaya ver", "sat npc ye", "o silah satılmaz ki" diyen arkadaşlar da çok biliolarmış gibi konuşmasınlar lütfen. bilmiosanızda sorun öğrenin. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın

• en fazla 350 k ya satarsın daha fazla olmaz....
  • hehehe 1 lvl ne yapacan olm sen 1 lvl i zaten dakkada 10 lvl oluyorsun ki :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: bykralfaruk

en fazla 350 k ya satarsın daha fazla olmaz....

sen öyle san
  • quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

Troyda 1 lvl sun bowu arkadaş 25me sattı Gösteriş meraklıları alır.Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi.Birde axiboy demiş almazlar niye almasınlar ? swordu yada bladeyi almalarının amacı kalkanla beraber daha gösterişli olmasıdır.

25 sattı dediği arkadaşı benim biri bana bedava sun bow 1lvl vermişti bende 25m e troyda sattım nede olsa 1 lvl kullanacağıma sattım turşusunu kuracak halim yok sat gitsin sende
  • quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

lvl 1 sun weaponlar koleksiyoncuların, farmı bitmiş lvl 80 lerin arayıpta bulamadığı bir silahtır...

Harika bi cvp olmuş tebrikler ayrıca teşekkürler..

• kesinlikle katılıyorum super cevap ayrıca o ''npc ye sat'' diyen gerizekalılara 1 level sosun sword 35m e sattım 7-8 ay once siz salaksanız yapcak bisi yoq... bazı seyleri elestirmek icin 80 lv. olmk lzım ole omadıgınızı tahmin ediorm.. 25 level adamlar cıkıntılık yapmasın ltfn!!!
  • Sen Yenisin Galiba kardeş o sun swordu lvl 1 de tibette 20m e satıyolardı alan çok
    quote:

Orjinalden alıntı: AtArdAmAr

ya beyler ne dionz siz ya o lwl da birinde olmaz ki ööle para

hadi böle lwl 30 bi adamda bir yerini yırtsa o kadar para olur ama o zamanda onun ne işie yarıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accseller -- 28 Eylül 2007; 14:41:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AtArdAmAr

quote:

Orjinalden alıntı: SaatciSylar

10-15M

YUH abartma

100 000 e koysan bile almazlar

oldu olacak NPC ye satsın...Bilmeden yorum yapmayalım...
    Katılıyorum sylara 10-15 civarı gider herhalde...O da kolleksiyoncunun birine

• NEtwork stall geldi, stalcıların sox arama dönemi bitti.
    Artık kim stall geziyor ki?
    Aradığın malzemeyi bulmak 3 tık artık.
    Şahane oldu bu stall network süpermarket olayı.
  • 10 k anca
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.