yok bura eski knight kanki ama malezya konuşuluyormu bilmiom
quote:
Orjinalden alıntı: orpak
yok bura eski knight kanki ama malezya konuşuluyormu bilmiom
Ne demek İstedin Anlayamadım Kanka
boş ver uzun ikaye
quote:
Orjinalden alıntı: harDeath
savas oldugu zmn herkes shelli gozukuor
ama clanin g2 kolugu hakkinda bir fiikrim yok
+1905
kardesler premiumlular savas varken üstü chitin shell oluyor olay bu
evet bendede oldu bronze pre var lvl 58 savaşta chıtınler chıtın sheel oldu a.q acayip sevinmiştim :D:D
savaş zamanları olur böle vakalar :P
quote:
Orjinalden alıntı: FrozenThrone
kardesler premiumlular savas varken üstü chitin shell oluyor olay bu
sadece premiumlular mı?
Savaş ZamanLarı oLuo oyle şeyler
quote:
Orjinalden alıntı: CarMeena_ManiaC
Savaş ZamanLarı oLuo oyle şeyler
onu ogrendim zatende benim yeni sorum su neden g 2 oldu clan kollugum tekrar konu acmıım die buraya yasıom
quote:
Orjinalden alıntı: NeCRoCaSuS
Arkadaşlar Oyunda agaç kesiyordum Bİr ara mola verdim geri Geldim Bir Baktım benim warior boynuzlu Dedim noluor GM shitin Shell mi armagan etti die ama sonradan beramusta savas var mıstı ama anlamadıgım su 1 gun sonra clanım g2 kolluklu olmustu nedenini bilen war mı? g2 kolluk olmustu ss cekemedim clanımın ismi DmX Clanı ... Sorum Su Neden G2 kolluk Oldu acaba?
Kedidir O Kedi yat Boşver
ya sadece premium diyen olmus ve sadece yenilen savas diyen olmus 2 side yanlis bilgi ben hornet gorevimi yapiordum a1de o sirada el moradlilar luferi basiordu yani biz kazanan tarafdik ama ben yinede shellyidim ayrica premiumum da yok
quote:
Orjinalden alıntı: Ak_Es1nT1
quote:
Orjinalden alıntı: NeCRoCaSuS
Arkadaşlar Oyunda agaç kesiyordum Bİr ara mola verdim geri Geldim Bir Baktım benim warior boynuzlu Dedim noluor GM shitin Shell mi armagan etti die ama sonradan beramusta savas var mıstı ama anlamadıgım su 1 gun sonra clanım g2 kolluklu olmustu nedenini bilen war mı? g2 kolluk olmustu ss cekemedim clanımın ismi DmX Clanı ... Sorum Su Neden G2 kolluk Oldu acaba?
Kedidir O Kedi yat Boşver
hiç komik değil bence
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme