Şimdi Ara

lvl 52 lık Nukerin Kestigi Yaratıklar[61-73] Özel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lvl 52 oldugum gibi yeni silah ve kalkanımı aldım ve hep aklımda olan su hotanın gızlı yerı olan yerı merak etmişemdir ilk gittigimde 42 lvl dim ve arkdaş kasıyordu yaratıklar bana tek atmıştı bu sefer düşündüm acaba kesebilirmiyim üstümde saglam oldugunu bilerek gitmeye karar verdim biraz tırsım cunku tam lvl atlıcak ken %2 kaybetmiyelim diye ama %2 kaybettim ama Rahat rahat da kestim resimler buyrun
    Server: Venice
    15. günüm
    not: iyi kötü tüm yorumlarınızı beklıyorum Saygılar

lvl 73 Denedim ama olmadi crital cakti 4.5k :D

lvl 63 edimmu Kesisim rahat 3 atıyorum lvl 61 lık olanlara 2 nuke 1 lıth yetıyor

Benden Bu kadar ama devam edicem Hedefim büyük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabasan07 -- 8 Ağustos 2008; 2:29:08 >

• niya larda %96 mı kastın ??
  • yok niya ilk daldım direk yattim %5 lvl 61 -63 luklerde kastim 64 leri bulsam onlarıda kescektim ama yerini bulamadim :! :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: karabasan07

yok niya ilk daldım direk yattim %5 lvl 61 -63 luklerde kastim 64 leri bulsam onlarıda kescektim ama yerini bulamadim :! :D

quote:

Orjinalden alıntı: karabasan07

lvl 52 oldugum gibi yeni silah ve kalkanımı aldım ve hep aklımda olan su hotanın gızlı yerı olan yerı merak etmişemdir.bu sefer düşündüm acaba kesebilirmiyim üstümde saglam oldugunu bilerek gitmeye karar verdim biraz tırsım cunku tam lvl atlıcak ken %2 kaybetmiyelim diye ama %2 kaybettim ama Rahat rahat da kestim resimler buyrun

• Aklıma Daha güzel Bi yer geldi ama oranın cok zor oldugunu biliyorum Cave girip 60 + ları kesmeye calıscam ama orası aktif dalıcı cok yaratık var tek dalmamla yatcagımı biliyorum şimdilik dursun ama bir kac lvl sonra olabilir mutlaka
  • 52 sun bow 52 full str okçu ile niya rahat kesiliyor.
  • him bende intci ile denedim cok vururum diye 1k zor kapatıyom :D
    nijya ilk 2k vurdu dedim keserim sonra nasıl olduysa 4.5k crital bi vurdu ztn direk yerdeyim
  • el yakman light ama fire skilleri de açık??
  • Char azıcık 'top'.İlk charın heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.