dikkat edin üstte 58 level altta 79 level yazıyor ya sen ne boş beleş adamsın ya isminden belli ne olduğun atma işte bu oyunu siz mahvettiz ayrıca kops düpe bug dahil olmak üzere sahtekarcı hileci seni
hey yavrum heyyy np ye bak be bende yedim dimi ya git bea sen çocukmu kandırıyon olm??
adamın başka birinin yaptığı ss i eleştiriyorsunuz en baştaki ss e bakın
alla alla ya adam gibi eleştiri yapın adam orda başka bir ss koymuş
PS
charın guzel mis
:d:D:d:D
quote:
Orjinalden alıntı: da_atma
sağ taraf az ora savaştan savaşa girdiğimiz için gelior arklar
sag tarafta cercevesız cıkar ama o np le cercevelı dragon bıle cıkarır yanı ps
yaw harbı cok berbat bı foto hersey ortada amulet of goddes la bı kere o mana olmaz + artık o mage earningmi demek istemişin warıor earningmi demek ıstemısın o earning bilmiom ama w.e hp fln ole olmaz o takılarla ne mana ole olur nede hp yalan yalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
quote:
Orjinalden alıntı: pisioguz16
YAW OLUM SALAK MISIN SEN NERDE SENİN NP İŞARETİN PEKİ AMIŞŞ SALAĞA BAK SANA SEN KEKLİK SANDI BİZİ BÖLE LERİNİ BU SİTEDE TUTMUCAN
Buna sen mi karar weriyorsun !
1400 attack olması icin dual shard +8 olması lazım
en üstteki resimle eleştirin beni adamın koyduğu resimle deil akıllı olun o ss benim değil en üstte konu başlıpındaki ss be
quote:
Orjinalden alıntı: psychomanyak
quote:
Orjinalden alıntı: barman
8401 ap war 79 lwl characterde ii ps yapmışsın resme ii bakın bi pcnize kaydedin yakınlaştırın anlarsınız Ps
lol ben orda zaten ps dedım ve anlatmak istediğim ps ile bi screenshotun ne kadr kolay değiştirilebileceğiydi tabiki anlayana..
quote:
Orjinalden alıntı: da_atma
en üstteki resimle eleştirin beni adamın koyduğu resimle deil akıllı olun o ss benim değil en üstte konu başlıpındaki ss be
tamam üsttekinle eleştirelim o kadar unique var ve hp 800 zuhahahah ağla abim ağla biraz zuhahah muhahaha hahah eziklik taslama...
löl bu resme bakıpta oha adama bak diyenin aklına tükireyim hala mileti deyil kendinizi kandırıyorsunuz yazık sizin gibi eziklere
PS
ya ben ilk resmı aldım üstünde oynadım sonra gerı koydum yanı ap si 8,xxx küsur olan resım...yanı ps yapmanın çok kolay olduğunu amlatmak içindi
Ya abi ne dawarlar war bu forumda 1.2 m np si olanda simge olur gibi saçma birşey olmaz ben en basitinden kolluğa BAKTIM KOLLUK g2 g1 olması lasımdı kesinlik le ps hatta elindekilerin bile data girmiş olduğnu düşünüyorum anlıcansıs bu resim tamamen KOLPA!!!
olum o eskidendi artk sağ tarafın sıfırlanana kadar np si önemli