Şimdi Ara

LvL=58 rogue ap=1404 np=1.2milyon ss var sağlam adam yorumlarınızı bekliorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
3.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: astebe

dikkat edin üstte 58 level altta 79 level yazıyor ya sen ne boş beleş adamsın ya isminden belli ne olduğun atma işte bu oyunu siz mahvettiz ayrıca kops düpe bug dahil olmak üzere sahtekarcı hileci seni

• hey yavrum heyyy np ye bak be bende yedim dimi ya git bea sen çocukmu kandırıyon olm??
  • adamın başka birinin yaptığı ss i eleştiriyorsunuz en baştaki ss e bakın
  • alla alla ya adam gibi eleştiri yapın adam orda başka bir ss koymuş
  • PS
  • charın guzel mis
  • :d:D:d:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: da_atma

sağ taraf az ora savaştan savaşa girdiğimiz için gelior arklar

sag tarafta cercevesız cıkar ama o np le cercevelı dragon bıle cıkarır yanı ps
  • quote:

Orjinalden alıntı: j0s3ph

quote:

dw var

KSC KOYSANA HADİ KOYAMASKİ KOYAMASKİ ZUAHAHAH BEBE KOYDA KSC GÖRELİM BEBE YA BEBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE B3B3
    yaw harbı cok berbat bı foto hersey ortada amulet of goddes la bı kere o mana olmaz + artık o mage earningmi demek istemişin warıor earningmi demek ıstemısın o earning bilmiom ama w.e hp fln ole olmaz o takılarla ne mana ole olur nede hp yalan yalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

• quote:

Orjinalden alıntı: pisioguz16

YAW OLUM SALAK MISIN SEN NERDE SENİN NP İŞARETİN PEKİ AMIŞŞ SALAĞA BAK SANA SEN KEKLİK SANDI BİZİ BÖLE LERİNİ BU SİTEDE TUTMUCAN
    Buna sen mi karar weriyorsun !
  • 1400 attack olması icin dual shard +8 olması lazım
  • en üstteki resimle eleştirin beni adamın koyduğu resimle deil akıllı olun o ss benim değil en üstte konu başlıpındaki ss be
  • quote:

Orjinalden alıntı: psychomanyak

quote:

Orjinalden alıntı: barman

8401 ap war 79 lwl characterde ii ps yapmışsın resme ii bakın bi pcnize kaydedin yakınlaştırın anlarsınız Ps

lol ben orda zaten ps dedım ve anlatmak istediğim ps ile bi screenshotun ne kadr kolay değiştirilebileceğiydi tabiki anlayana..

• quote:

en üstteki resimle eleştirin beni adamın koyduğu resimle deil akıllı olun o ss benim değil en üstte konu başlıpındaki ss be

tamam üsttekinle eleştirelim o kadar unique var ve hp 800 zuhahahah ağla abim ağla biraz zuhahah muhahaha hahah eziklik taslama...
  • KARDES 1.2m NP Sİ OLAN ADAMDA İŞARET OLMAZMI ? Herkesi Kendin Gibimi SANIYOSUN
  • löl bu resme bakıpta oha adama bak diyenin aklına tükireyim hala mileti deyil kendinizi kandırıyorsunuz yazık sizin gibi eziklere
  • PS
  • ya ben ilk resmı aldım üstünde oynadım sonra gerı koydum yanı ap si 8,xxx küsur olan resım...yanı ps yapmanın çok kolay olduğunu amlatmak içindi
  • Ya abi ne dawarlar war bu forumda 1.2 m np si olanda simge olur gibi saçma birşey olmaz ben en basitinden kolluğa BAKTIM KOLLUK g2 g1 olması lasımdı kesinlik le ps hatta elindekilerin bile data girmiş olduğnu düşünüyorum anlıcansıs bu resim tamamen KOLPA!!!
  • olum o eskidendi artk sağ tarafın sıfırlanana kadar np si önemli
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.