Şimdi Ara

lvl 70 skill kullandınızmı hiç!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: TÜRÇE RAPİN ORDUSU

abi rogue kasmkmı kolay wariormu yoksa pirestmi????

kasmak kolay diye bişey yok kasmayı bilirsen heryerde kasarsın ama wairorun girecegi party sayısı az priest we rogue her party e lazım olur ama wairor ise czde iş yapar bossları keser pelerin görevi yapar vb. vb.

• cz de bikere kafama yedimm.... nasıl olduğunu bilmeyenler için:adamın büyü yaptığı belli olmuo ama sonunda kafana sanki ateşten bi şelale dökülüo(yalan deil)
  • priesti kasmak çok kolay ama bana kalırsa warrior kas çok zevkli oynaması
    lvl 70 mage arkadaşım var ben 64 mageyim meteor bizim serverlerde yok boşa heyecan yapmayın bu yüzden de 65 olunca charu satıp japon serverinde yeni başlıcam bence sizde öle yapın japon serveri çok güzel
  • ben de warrior 70 skill gördüm sanki silah gibi bşy benziyo
  • skiller manyak keşke bizde 70 olabilsek ahh ahhh o gnlerde gelicek
  • benim bildigim kadarıyla mage falme için 70 skill i (japon serwerinda gordum) adam ilk once elinde topluyor elinde alev buyuyor sonra iki elindeki alev birlesiyor we adam elini indiriyor
  • Ya beyler uydurmayın 70 skillerinin kapalı olduğu felan yok ben F9Devil ve DANTE_ yi izledim hawling swordu gömüyolar ortalığa ama galiba rogue ve mage kapalı .Kesin bişey biliyorum ki 70 lvl warrior skilli açık
  • ::scichi:: deki defans bende yok yahu
    bu arada ben mneuur

quote:

Orjinalden alıntı: knight_maduru

lvl 70 olupta meteor atan beramusun human arc mage ::Scichi:: benim tarafımdan ks sız kesildi.
    Sen kimsin de lvl 70 adamı kesiyosun diyosan

ID:muratcani8
    ırk: karus
    lvl:61 Berserker Hero
    İtem: +8 raptor var digerleri pek iç acıcı degıl onları solemıyom yuzden:)

tabi charımın sifre resetlendi 1 haftadır giremiyorum oyuna ve giremeyecem sanırım:( sifre gelmiyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.