Şimdi Ara

LvL 80 Assasin Video From Beta Server (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • elinde +80 mage varsaonuda koyarmsın valla +80 mage pk hiç izlemdim
  • O comboyu sen nasıl yapıyorsun öyle anlamadım arkadaşım wala günahını almak istemem ama eger legal ise helal olsun ilelgal ise
  • güzel tşk ederim ama asasın görüntü kalitesi düşük bence ama yinede güzeldi tşk ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manav

O comboyu sen nasıl yapıyorsun öyle anlamadım arkadaşım wala günahını almak istemem ama eger legal ise helal olsun ilelgal ise

Legal tabiki arkadaşım. Namusum üzerine yemin ederim.
  • Harika Bir Video Ellerine Sağlık... // Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: SanalKabus

bu arada dikkat ettimde arkadaş programm mı kullanıyor o combo için parmaklarımın parçalanması lazım

ne alakası var hiç mi asas kullanmadın
    ben beğendim şahsen güzel olmuş
  • ne oldu adamın combosuna neden laf söylüyorsunuzki 0000000yapınca övüyorsunuzda arkadaş yapamazmı hayret bişe ya...ayrıca bişey dikkatimi çekti ilk baştaki bölümde başkası oynuyor sanırım 2.bölümde combo çok daha iyi
  • EMEGE SAYGI
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manav

O comboyu sen nasıl yapıyorsun öyle anlamadım arkadaşım wala günahını almak istemem ama eger legal ise helal olsun ilelgal ise

minor kısmını bilemem ama programsız cok rahat şekilde yapılabillcek bi kombo ne adam.
    oyunu 3 yıldır oynuyorum 2 yıldır sadece asas oynuyorum bence legal.
    hll olsun sergat
  • üstat sen süper bi combo cusun kimse ben kimsenin combo nun nası yapıldıı konusunda detaylı bi açıklamaya p tıını görmedim benim lvl 51 asas ım war we daha hiç combo yapmadım çok merak ediyorum acaba nasıl comba yapacam
  • Teşekkür ederim arkadaşlar. 2 bölümdede ben oynuyorum ama 1. bölümü gecenin geç saatlerinde çektiğim için parmaklarda uyuşma vardı . Yorumlarınız için gerçekten çok teşekkürler.
  • arkadaşım video güzel ama müzik daha güzel bi an önce upload edersen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.