Şimdi Ara

lvl 85 mage (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
4.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: öfke_23

USKOdaysan en fazla 67 lvl mage var o da tipiq1ali JAPKOdaysan bilmem ama adam ii sallamış

dostum tipiq1ali nin lvl ini bilmiyorum ama ___CK___ var 70 lvl cypher humanlardan. heaven clanından sanırım nicki nemesis gibi bişi yerden bitme bir mage var 70 lvl. ve daha bildiğim ama nickini tam olarak hatırlayamadığım bir sürü 70 lvl mage var.. en fazla 67 deyip iyi sallamışsın bence...

• bnm arkadasımda edenada 70 lwl %98 oldugunu idda ediyo ve %99.99 dan sonra atlamıomus
  • quote:

Orjinalden alıntı: concon1

Ya Kardes Arkadasın sana iyi sallamış herkese inanma poku yersin soraok mu?

Hem bi kere ben test knight oynuom kapanmıcak tavsıye deıorum lvl 60 dan baslıo

orda lvl 80 var ama 85 hıc olurmu balı 100 zuahahahah

ben en son 53-80 gordum ama kac oldugunu cıkaramadım

tavsıye benden sana

herkese guvenme ınanma ok?

kardeşim amacın ne nerden buldunda bu konuyu up luyosun
  • ya böyle bi olay benimde başıma geldi ben bi civ civ açayım demiştim bi warior tek dts kesiyordu aldı beni başladı kasmaya ben güçlüsün lvl kaç dedim(adam seri kesyor ama sonradan anladım buff kağıdı filan varmış) adam 83 dedi bana ben gülmekten ölüyorum ii ii dedim 83 güzelde seni burası kasmaz lvl 83se tek troll kesersin sen gel dedim adam kalsın diyordu

edit:troll derke tw veya tb demek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord_darkar -- 30 Temmuz 2006; 20:17:09 >

• baq kaç topic açıldı japkoda max.80 bizde ise 70 ıce age çıktıı zaman bizdede 80 olucak inş. okuyun üstleri
  • Suan 70 %100 um... USKO da 70+ Henüz Yok.. Ve Bir cok Arkadasta 70 %100 de yeni Patchin Gelmesini Beklior ( Fire Draqe Exp. Paketi İle 70+ / 80 Level Acilicak )
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerbance0

ya o %100 den sonra gelmiyodur onu demek istedi galiba % 100 den sonra level atlıyon ya 71 olmak için ondan exp gelmiyo dedi ark. ama max 80 olduya ke le dimi ark öle diil mi max level 80 die biliyom ben KE de

lvl sınırı şuan ama bi kaç gün içinde olcak çünkü duyduguma göre fiReDraKe geLiYomuş beKLiyoZ BiZdE
  • quote:

Orjinalden alıntı: KLC

Suan 70 %100 um... USKO da 70+ Henüz Yok.. Ve Bir cok Arkadasta 70 %100 de yeni Patchin Gelmesini Beklior ( Fire Draqe Exp. Paketi İle 70+ / 80 Level Acilicak )

peki lvl ı nerde atlıycan benolsam wormda atlardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingk@@n

quote:

Orjinalden alıntı: KLC

Suan 70 %100 um... USKO da 70+ Henüz Yok.. Ve Bir cok Arkadasta 70 %100 de yeni Patchin Gelmesini Beklior ( Fire Draqe Exp. Paketi İle 70+ / 80 Level Acilicak )

peki lvl ı nerde atlıycan benolsam wormda atlardım

Centuar Yada Manticore Dusunuyorum.. Cunku En Heybetli Ölen Yaratik Bu İkisi..
  • hee olm bende 1500 lvlimde çaktırmıyomm:dolm uydrumayın bee ne yalancısınız 85lvl varsa allahaşkına 85 büyüsü ne bikere uskoda 70 lvl kadar jpkoda 80 lvl e kadar bide diyonuz ki 105 mi 115 mi warıor görmüş manyakmısın o zaman peki buna cevap ver 105 lvl se 70 den sonraki skilleri say çok biliyosan

• quote:

Orjinalden alıntı: warlock013

yaw saçmamı oldu bilmiyorumda en yüksek kaç level gördünüz,benim bi ark lvl 85 mage gördüünü iddaa ediyo,meteor filan çakıyomuşda,benim bildiğim meteor 65 gibi filan açılıyo,bi de siteden en iyilere göz attım 70 üstü göremedim

Aynanın karşısına çok geçme
  • Max LvL 80(oda Japkoda) Uskoda İse 70 Üstü Kimse Yoktur

NOT : Arkadaşın Seni Keklemiş
  • Japko ile ilgili bir resimde ben sadece 85 level asasin görmüştüm.
  • ozmocannn ya sen japko ya nasıl üye oldun sitesini b
    ver sen iyi olrdu kardeşş!!!!
  • arkadaşalr japkoya nerden üye oluyoruzzzzz!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: warlock013

yaw saçmamı oldu bilmiyorumda en yüksek kaç level gördünüz,benim bi ark lvl 85 mage gördüünü iddaa ediyo,meteor filan çakıyomuşda,benim bildiğim meteor 65 gibi filan açılıyo,bi de siteden en iyilere göz attım 70 üstü göremedim

Oyunda en yüksek 70 level dir.70 lvl 99.99% ye kadar kasarsınız sonra xp gelmez.Japko da 80 lvl dir(en yüksek ).Oyunda meteor diye bir skill yoktur , 65 te skill gelmez , 70te Meteor FALL gelir.

Üzgünüm arkadaşın seni keklemiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: w0lky

quote:

Orjinalden alıntı: legolas_1907

hayır !!!!!!benim tanıdığım mr_tete var o da 79 lvl priest(cypher)

Deget !

+12345...

• saçma sapan şeyler Meteor fall 70de açıldıgını bilmeyen birisi bu oyunu oynamasın
  • Tartışmasız güzel bi sallama örneği Uskoda daha 70 üstü yok Japkodada 80 üstü yok

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.