Oyuna yeni basladım sayılır 3-5 gün oldu , blood elf kasıyorum 21 oldum ama ghostland denen yer bitti , ordaki yoldan yürümeye dvm ettim sonuc pek iyi olmadı şimdi ne yapacagım nereye gidecegim bilen birisi yardım ederse cok iyi olur
Silvermoona git orada sizin geçici lordunuzun bulunduğu yerde bir Teleport makinesi var onu kullanarak undercitye geçebilirsin ordanda zeplin
undercityden tauren mille gidiceksin bu da bi seçenek
quote:
Orjinalden alıntı: tritone
Tauren Mill LoL ... Usta Tarren Mill e Gidiceksin yanlız Şöle...Underctiy den çık Sağdan Aşağı İn...Ordan Bulursun inş
quote:
Orjinalden alıntı: kucuk
quote:
Orjinalden alıntı: tritone
Tauren Mill LoL ... Usta Tarren Mill e Gidiceksin yanlız Şöle...Underctiy den çık Sağdan Aşağı İn...Ordan Bulursun inş
evet tarren mille gidersen daha ii olur
tarenmile değilde önce undercityden zeplinle ogrimmara git(zeplin kulesi hemen şehrin dısında kapıdna cıktıgında düz yürü görürsün ) ordan ashenvale ye yürümelisin sana bunu tarif etmek zor olcagından cartographer ve kullanmıyorsan questhelper diye iki addon var bunları indirwww.curse.com da bulabilrisin bu ikisini ayrıca cartographer hangi bölgelerin hangi lvl aralığında ziyaret edilceğinide söyler yani bölge seçiminde zorluk çekmezsin umarım yardımcı olur -not tarren mile 25 lvlda gitmen daha iyi olur cünkü en düşük quest 24 lvl-
Undercitye gidip oradan zepline atlıyoruz ve Orgrimmara geçiyoruz. Oradan Ashenvale ye geçip orada 24 oluyoruz ve Thousand Needless e gidiyoruz. Orada 30 olup Hemen orada bulunan Shimmering Flatsa gidip oradaki questleride yapıp 35 olunca Dustwallow Marsha geçiyoruz. Arada Feralasa ve Desolace ye uğrayın orada da güzel questler var. 40-41 olunca Tanarise gidiyoruz ve oradaki questleride yapıp Hinterlandsa geçiyoruz orasıda bitecek ve 50 olduğumuzda Un'goro Craterde questleri bitirip 55 olup doğruca Eastern Plaguelandsa gidip Cauldron Questlerini yapıyoruz ve Silithusa gidip orada Encrypted Text questleriyle beraber 57 falan olacağız 1 level daha kasıp Outlandsa girince sonrasıda kolaylaşıyor.
1. Getir götür questlerini yapma.
2. Mob kesme, item toplama questlerini falan yap.
3. Şehre yakın olan questleri en son yap önce en uzaktakinle başla yapa yapa şehre doğru dön.
4. Civardaki bütün questleri almaya bak. Bazı questler seni Orgrimmara yollar ve geri döndükten sonra asıl quest başlar bunları yapmaya bak derim sonunda güzel mavi itemler veriyor.
5. Sunken Temple questlerini almaya bak Özellikle Yeh'kinya da başlayan quest seni nereye gitmen gerektiğini güzelce anlatıyor.
6. Hinterlands da Jintha'alor questlerini mutlaka yap (mallet of zul farrak al birde). Wanted questleri bunlar ve verdiği Trinket ve Necklace seni outlanda götürür. Ayrıca oradaki Cloak tam casterler içindir.
7. Dungeon falan yapacaksan questi elinde olanlara gir onun harici sadece item için girmiş olursun ve zaman kaybıdır. SFK RFK RFD özellikle SM ST ZF bu konuda çok iyidir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme